Artizanat pentru Anul Nou 2019 face-l singur

Copiii așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de Anul Nou și se pregătesc pentru ei, creând meserii din hârtie, plastilină, conuri și alte materiale. Această activitate distractivă aduce plăcere. Adulții își creează, de asemenea, propriile bijuterii pentru a transforma interiorul și a umple casa cu un sentiment de sărbătoare pentru Anul Nou 2019. În articol voi împărtăși sfaturi despre crearea meșteșugurilor de Crăciun care vor decora școala, grădinița, casa și încântarea celor dragi, în cazul în care un astfel de lucru este prezentat.

Instrucțiuni pas cu pas ale meșteșugurilor pentru copii la școală și grădiniță

Copiii le place să creeze meșteșuguri frumoase și colorate, dar pentru un copil mic este dificil să alegeți o sarcină fezabilă. Voi împărtăși instrucțiuni pas cu pas despre cum să creați meserii de Crăciun la domiciliu, ceea ce va ajuta la crearea unei atmosfere festive și va permite copilului, cu sprijinul părinților, să își arate abilitățile creative.

Tampoane de bumbac din bumbac

Lista de decoratiuni de Craciun si figuri pe tema Anului Nou este condusa de copac. Pentru fabricarea de frumusete de zapada-alb va necesita tampoane de bumbac, margele colorate, carton, panglica si unele lipici.

luare

 1. Cea mai dificilă este etapa pregătitoare: conectarea tampoanelor de bumbac, care joacă rolul de ace acoperite cu zăpadă. Luați un disc, pliați în jumătate, apoi din nou pe jumătate și fixați-l cu un capsator. Faceți același lucru și cu alte unități.
 2. Asamblați cadrul. Tăiați un cerc mare din carton. Decide în avans cu privire la mărimea figurii, deoarece raza martorului de carton determină înălțimea produsului finit.
 3. Determinați centrul cercului și notați cu un punct. Luați o riglă, trageți o linie din centrul cercului până la margine și faceți o tăietură. Formați un con de la martor, fixați marginile cu clei.
 4. Când baza bradului de Crăciun se usucă, tăiați fundul și lipiți o panglică în partea de jos.
 5. Continuați să fixați acele arbori de Crăciun de pe discurile de bumbac: lipiți pe baza cu o îndoire. Rând după rând, rochia de frumusete în partea de sus.
 6. Pentru a decora pomul de Crăciun, utilizați margele luminoase. Adeziv pe ace de bumbac în orice ordine sau sub forma unui model care imită decorarea. Rămâne doar să decorați copacul cu țigări.

Suspensie disc optic

Desigur, în fiecare casă există CD-uri care sunt potrivite pentru crearea meșteșugurilor de vacanță. Tehnica de decupaj îi va transforma într-un pandantiv minunat care va servi ca jucărie de pom de Crăciun sau decor pe perete. Pentru fabricarea unor astfel de lucruri este nevoie de un disc, un lipici, un lac, un șervețel cu un model, o panglică și un tinsel.

Pas plan

 1. Luați un șervețel și separați ușor stratul cu un model festiv.
 2. Acoperiți suprafața discului cu un strat subțire de clei și lipiți un șervețel.
 3. Folosind foarfece, tăiați marginile șervețelului care se extind dincolo de conturul discului.
 4. După uscarea lipiciului, acoperiti produsul cu lac și decorați cu un strat de consolă în jurul conturului.
 5. Legați-vă o frumoasă arc de panglică și atașați o buclă.

clopote

În multe țări, clopotele sunt folosite pentru decorare: cumpără în magazine specializate sau își fac propriile lor. Instrucțiunile vă vor ajuta să creați o astfel de capodoperă acasă. Veți avea nevoie de bandă, sfoară, clei și sac de plastic.

instrucție

 1. Luați două sticle de plastic și înfășurați gâtul cu bandă pentru a obține o suprafață plană de lucru.
 2. Puneți pungi de plastic pe sticle, le întindeți cu clei și le înfășurați cu șnur.
 3. După uscarea lipiciului, îndepărtați cu grijă sticluțele de pe blancuri, scoateți pungile.
 4. Pentru a decora clopotele de Crăciun, utilizați sculptură și lipici cu sclipici decorative.
 5. Conectați clopotele decorate cu un arc frumos și atașați o buclă.

Lampa festivă

Această ambarcațiune neobișnuită de hârtie este potrivită pentru decorarea mesei de Anul Nou. Stocați pe carton gros, o mică lumânare, vopsea albă și sclipici.

 1. Pentru a face o lampă, faceți un con de carton, ca în cazul pomului de Crăciun. Folosind foarfece sau un cuțit de papetărie, trageți câteva găuri în piesa de prelucrat. Dacă faceți găuri în formă de model, lampa va plăcea cu un model complicat pe pereți.
 2. Conturul fiecărei găuri se ocupă de șmirghel zero pentru a elimina rugozitatea. Îndreptați corpul vopselei polisate în mai multe straturi. Pentru a face să arate mai spectaculos, decorează-l cu paiete.
 3. Pune o lumânare mică în interiorul copacului. Raze de lumină care penetrează prin găuri vă vor încânta cu un joc distractiv.
ATENȚIE! Nu uitați de siguranța la foc și nu lăsați lampa nesupravegheată.

Artizanat din bastoane - distractiv și ușor

Cumpărați bastoane obișnuite pentru cont pot fi în orice magazin de birou de aprovizionare. Treceți cu produse din plastic și alegeți numai din lemn, este mai plăcut să lucrați cu ei. Vom asambla o mare varietate de meșteșuguri din astfel de bastoane și dacă ați cumpărat bastoane deja pictate, puteți aduna jucării interesante - pomi de Crăciun, fântâni, fulgi de zăpadă, case de diferite culori, aveți nevoie doar de lipici. În cazul în care sunt cumpărate bare neabsorbabile, acestea vor avea nevoie și de vopsea sau stilouri.

Casele lipite finite, fulgii de zăpadă și pomii de Crăciun sunt decorate cu margele, paiete, bușteni, confetti sau pietre. Artizanat, chiar de aceeași formă, va fi diferit, să decoreze toată lumea produsul lor în mod individual.

Pentru muncă aveți nevoie de:

 1. Seturi de numărătoare din lemn - 1 cutie.
 2. Clay.
 3. Vopsele sau marcatori.
 4. Goarnă.
 5. Margele.
 6. Paiete.
 7. Strasuri.

Aceste produse pot continua să fie decorate cu dantelă. Dacă doriți să faceți o casă mare, nu uitați de ferestre, în fiecare deschidere de ferestre puteți instala "ghivece de flori" tăiate din hârtie. Pentru a face bastoane de lemn mai rapide pentru a "apuca", pentru o perioadă, fixați-le cu cleme de hârtie obișnuite.

Puteți să faceți niște fulgi de zăpadă frumoși din aceleași bețe, să fixați trei bastoane, să le decorați - astfel de jucării de copaci de Crăciun arata grozav. Așezați fulgii de zăpadă din bastoane de contorizare pe ferestre, lăsați-i să se rotească cu o briză ușoară.

Sprigs cu fructe de padure luminoase de la butoane

Pentru lucrare veți avea nevoie de o foaie de hârtie, o mână de butoane colorate, un fir gros de crengi și lipici.

În primul rând, un fir gros este lipit pe o foaie de hârtie groasă sau carton pentru a face o creuzetă improvizată, la care vom adera mai multe ramuri - noduri. Acum, până la sfârșitul firului, lipim câteva duzini de butoane - aceasta va fi o grămadă de fructe de pădure.

Încercați să faceți butoanele în funcție de culoare: clustere roșii, galbene și albastre. Deoarece creați o imagine magică, puteți obține un copac minunat cu ciorchini de fructe de diferite nuanțe.

De ce să nu fiți pe o ramură a acestor fructe de padure de diferite culori, deoarece în natură există atât fructe de palmier galben și albastru violet și roșu. Amintiți-vă că afinele sunt în creștere - mai întâi verde, și apoi, coacerea, se transformă în roșu, apoi aproape negru.

Drăguț omida din cutie pentru ouă

În fiecare casă există o cutie de ouă. Tăiați doar o bandă, veți obține o "omidă" lungă cu cinci sau patru umeri. Acum trebuie să pictați ambarcațiunile în verde, în prima cocoșă pentru a face două găuri mici pentru a introduce în ele conuri de paie pentru sucuri.

Este de dorit să lipiți paie cu o hârtie cu o grămadă, două ochiuri vor fi utile. Alte câteva minute de muncă pacient - o omida destul de gata! Este avantajos să folosiți această craftwork ca o cutie pentru cadouri - întoarceți "omida" și plasați o bomboană sau un mic suvenir în fiecare compartiment.

Pentru muncă aveți nevoie de:

 1. Hârtie din sub ouă.
 2. Două paie pentru sucuri.
 3. Vopsele.
 4. Margele.
 5. Clay.

Fie ca fiecare oaspete să aștepte pe masă un astfel de suvenir - o omidă mică, cu daruri improvizate. Puteți să vă împachetați și doriți, să le inventați singuri!

Instrucțiuni video

Margine moale mare din resturile de fire

Vrei să faci un cadou foarte mare pentru bunicul tău iubit? Adunați un covor moale de pompoane, culoarea firelor nu contează deloc, este important să faceți o mulțime de ele. Începeți să lucrați cu mult înainte de Anul Nou, pentru a asambla un covor moale gata sub picioare pentru vacanță.

Pentru a lucra, pregătiți:

 • Inele din carton - pompon sunt tăiate din acesta.
 • Fire din diferite culori.
 • Clay.

Fiecare femeie poate face pompoane. Două inele groase sunt tăiate din carton, firele se înfășoară bine pe ele pentru a face volumul pom-pom. După ce firul este tăiat, trebuie să formați un pom pom.

Așezați pomponii strâns unul lîngă celălalt pe podea sau pe masă, puteți plasa primul ambarcațiunile pom-pom în centru, apoi puneți inele de pom-poms de diferite culori într-un cerc. Aici, doar imaginația și simțul culorilor joacă rolul principal.

Atunci când imaginea este asamblată, lipiți doar pomponii împreună. Este mai bine să lipiți covorașul fin la baza - materialul gros, astfel încât ambarcațiunea să nu se prăbușească niciodată.

om de zăpadă

Pentru a crea un om de zăpadă, aveți nevoie de aluat sărat, scobitori și o presă de usturoi. Nu fi alarmat de acest set non-standard.

 1. Faceți un aluat. Împărțiți amestecul în două părți. Unul cu colorant alimentar pătat albastru.
 2. Din aluatul alb, rostogoliți două prăjituri rotunjite de diferite mărimi. Acesta este capul și corpul viitorului om de zăpadă.
 3. Lucrați imediat pe fața voastră. Nasul, sprâncenele și ochii orbi de la masa albastră. Scobitoare, trageți o gură și faceți câteva crestături în jurul ochiurilor.
 4. Din masa albă faceți mâinile și picioarele albastre. Atașați elementele la corp.
 5. Faceți un capac din masa albastră, aplicați o imagine cu o scobitoare, atașați-o la cap.
 6. Din aluatul albastru, rotiți un cârnaț mic. Faceți o eșarfă de pe bandă, puneți-o în poziție și culoarea modelului. Creați un efect de margine cu crestăturile. Atașați butoanele.
 7. Introduceți o scobitoare în mâna stângă a omului de zăpadă. Treceți un aluat albastru printr-o presă de usturoi și faceți o mătură din fidea. Când se usucă, puneți-l pe o scobitoare.
 8. Rămâne să se usuce omul de zăpadă și să se acopere cu un strat de lac acrilic. El va face figura mai luminoasă.

Cramele de Craciun sunt variate în complexitate și în materialele folosite. Și indiferent ce fel de jucărie cu copii faceți pentru Anul Nou. Investește în lucrarea sufletului, iar rezultatul va fi original și unic.

Articolele de artizanat ale simbolului anului 2019 - Porc galben de porc

În ajunul Anului Nou al Porcului Galben, vom face jucării cu copilul, pot fi atârnate pe pomul de Crăciun sau prezentate oaspeților. Să fie produse simple și nepretențioase, dar făcute de mână, toată lumea le va place.

Jucărie din fire - porc moale luminos

Pentru muncă aveți nevoie de:

 • Fire galben și maro, așa cum vine Anul Pământului Pământ - 2 hanks.
 • Carton - tăiat șabloane pentru pompoane - 1 foaie.
 • Foarfece - 1 bucată.
 • Roz sau roșu - o pereche de piese.
 • Butoane pentru ochii unui porc - 2 bucăți.
 • Adeziv - 1 tub.

O metodă de fabricare a pomponilor este cunoscută de mult, tăierea cercurilor din carton, făcând găuri pentru filetarea firelor. Copilul va fi capabil să înfășoare firele în cercuri, dar tatăl să pregătească cercurile. Principalul lucru pe care înfășurarea era suficient de dens. Puteți să văturați firele de orice lungime și chiar să nu le strângeți împreună - pomponcul va deveni neted după prelucrare.

Este important să se facă mai multe pomponichikov de diferite diametre - un purcel mare pentru corp, unul mic pentru nas și patru foarte mici pentru picioare. Urechile și picioarele pot fi tăiate din simțire, alegând forma viitoarelor jucării moi. La sfârșitul lucrării, lipiți ghearele din pâslă sau din carton până la picioare.

Începem cu un pom-pom mare, înfășurați firele strâns pe două inele de carton, tăiați și formați un corp mic rotund - lăsați porcul să fie gros. Utilizați foarfecele pentru alinierea pomponului pentru ao face perfect rotundă.

În același fel, facem și al doilea pompon mic - va fi un nas de porc. Ce fir pe care îl alegeți pentru înfășurarea pe ring - depinde de imaginația ta. Este important să aranjați primele două detalii ale viitoarelor jucării moi.

Acum, copacii de gheare sunt tăiați din pâine roz sau roșu sau sunt asamblate patru pompe mai mici dacă decid să facă un porc cu picioarele pline.

Cu ajutorul lipiciului, o jucărie este asamblată și un purcel moale de fire este gata! Poate fi atârnat pe un pom de Crăciun sau poate face mai multe astfel de jucării ca un cadou pentru oaspeți.

Jucării din argilă din polimeri

Copiii dornici să lucreze cu lut și argilă polimerică, deci împreună cu copilul dumneavoastră să facă niște purcei amuzanți. Puteți cumpăra argila polimerică în orice magazin de birouri. Acest material pentru creativitate este bine păstrat în frigider și nu se deteriorează pentru mult timp.

Pentru muncă aveți nevoie de:

 1. Argila polimerică.
 2. Clame de hârtie cu înveliș de vinil.
 3. O bucată de folie.
 4. Margele pentru ochi de porc.
 5. Jucarii de decorare - margele, catifea, paiete.

Torsul porcului este din lut, iar pentru labe este mai bine să folosiți cele mai obișnuite cleme metalice cu înveliș de vinil, care pot fi cumpărate la magazinul de papetărie. Alegeți culoarea în funcție de nuanța lutului. De asemenea, un clip va face un inel de coada. Este mai ușor să faceți un cap din folie - rotiți o bilă și atașați-i ochii cu ochi mari după prelucrare.

Următorul este doar un ansamblu, puteți forma nu numai corpul însuși, ci și să-l decorați cu o perie, să trageți linii și cercuri pe corpul unui porc mic cu un baston subțire, o scobitoare obișnuită va face. De asemenea, înfășurați capul unui porc din folie, cu o bandă subțire de lut, atașați pleoapele și genele peste ochi, lăsați porcul să zâmbească - nu există nici o limită pentru fantezie. Imaginați-vă un porc viu și nu uitați urechea și inelul de coadă.

Dacă vrei cu adevărat să faci un porc pufos, poți lipi bucăți de catifea sau țesătură cu o grămadă de jucărie finită. Acum este important să lăsați figura finită să se usuce complet, și apoi să decoreze - permiteți-vă porcul de Anul Nou să fie foarte frumos.

Este recomandabil să faci câteva cifre, de ce să nu faci faimosul Nuf-Nuf, Naf-Naf și Nif-Nif? Dați fiecărei purcei individualitate, iar apoi Anul porcului va avea cu siguranță succes!

Măști de carnaval din plăci de plastic

Vă invităm să vizitați compania veselă de copii? Pregătiți-le pentru ele niște măști amuzante, pentru a le face atât de ușor încât să petreceți cel mult o oră pe toată munca, iar măștile frumoase de lumină vor fi un dar minunat pentru copii.

Pentru muncă aveți nevoie de:

 • Plăci de unică folosință din plastic.
 • Cupe din plastic.
 • Butoane.
 • Carton.
 • Vopsea acrilică.
 • Manichiură foarfece.
 • Guma subțire.

Pictim plăcile și cupele roz și le lăsăm să se usuce. Pe un platou marcați fantele pentru ochi și gură. Taie găurile și pregătește masca: plasturele este lipit din ceașcă. O pereche de butoane trebuie atașată la baza paharului - acestea sunt nări.

Pe platou în jurul decupării pentru gură, trageți un zâmbet. Lipiți sau scoateți genele, sprancenele peste ochi. Apoi tăiați și urechile - de asemenea, trebuie să fie lipite pe mască.

Dacă vrei să faci o mască pentru o fetiță de porc, poți să îți îmbrățișezi câteva panglici cu arcuri la capete și să le atarzi peste urechi. Pe frunte, puteți trage un bang glumit, lăsând măștile să difere unul de celălalt.

Și acum începe distracția - atașăm o bandă subțire elastică lângă urechi, poți încerca pe prima mască și te uiți în oglindă.

Lecție video

Artizanat anul trecut

Simbolul anului care vine pe masa ceremonială a devenit de mult o tradiție. În 2018, a fost un câine. Cumpărați un suvenir sau o jucărie moale nu este dificil, dar meșteșugurile lucrate manual vor aduce mai multă bucurie.

Cursuri de masterat privind crearea meșteșugurilor de Crăciun - un bun ajutor în dezvoltarea acestei arte. Și fac astfel de jucării din diverse materiale. Voi da instrucțiuni pentru crearea unui câine de jucărie de la un prosop. Veți avea nevoie de hârtie groasă, marcator, bandă de contrast și un set de benzi de cauciuc subțiri.

Câine de prosoape

 1. Răspândiți prosopul pe o suprafață plană. Rolați cele două laturi lungi la mijloc cu o rolă și fixați-le cu șuruburi.
 2. Împărțiți mental tubul rezultat în patru părți. Lăsați prima parte pe lamele și capetele celei de-a doua bucăți și fixați-o cu bandă de cauciuc. Din bucla rezultată, formați fruntea și fața. Asigurați-vă cu benzi de cauciuc.
 3. Din celelalte două părți, faceți spatele și sprijinul. Rotiți a patra parte din interior. Acest lucru este suficient pentru a finaliza formarea imaginii și a da stabilitatea produsului. Silueta este gata.
 4. Decoreaza cu decor. Puneți o panglică luminată în jurul gâtului catelului. Acesta este un guler. Împingeți bucata de panglică în jumătate și fixați capetele. Glisați panglica pliată în orificiul din partea de sus a capului - urechile sunt gata.
 5. Din hârtia groasă, tăiați ochii și nasul, lipiți pe față cu bandă dublă. Fiabilitatea designului va da pini - veți obține un catelus moale, drăguț și frumos.

pernă

Să creăm o pernă moale originală asemănătoare cu fața unui animal bun. Pentru lucru, veți avea nevoie de mai multe tipuri de țesături multi-colorate.

 1. Tăiați ovalul din țesătura ușoară. Aceasta este partea din față a pernei viitoare. Utilizând materialul negru, faceți același gol pentru partea din spate a pernei. Tăiați materialul de contrast pentru urechi 4 părți sub formă de picături.
 2. Coaseți un loc rotund la martorul deschis din zona ochiului stâng. Apoi, faceți și atașați ochii, gura și nasul.
 3. Conectați partea frontală și cea din spate a pernei, lăsând o gaură mică pentru umplutură. Nu uitați să coaseți urechile. Umpleți perna cu poliester de umplutură și coaseți o gaură. Produsul este gata.

Cu un timp și un efort minim, se obține un rezultat reușit.Aveți răbdare și construiți, ghidat de recomandările și fantezia descrise în articol.

Cele mai originale și interesante meșteșuguri

Unele produse care vor deveni un decor pentru casa sau un cadou pentru un iubit sunt simple, dar originale și interesante. Despre aceste meșteșuguri și vor fi discutate.

Bile de Crăciun de pe discuri vechi

De ce nu decorați copacul cu bile strălucitoare? Asigurați-le atât de ușor încât să colectați cel puțin tocuri de bile pentru a decora pomul de Crăciun.

Pentru muncă aveți nevoie de:

 1. Bile mici de spumă.
 2. Câteva discuri vechi.
 3. Clay.
 4. Margele, margele, margele, margele din sticla.
 5. Sârmă.

Bilele de spumă pot fi cumpărate în magazin pentru femeile de ac. Începeți să lucrați prin perforarea fiecărei bile prin intermediul unui ac sau a unui fir, făcând bucle la capetele firului.

Dischete cu foarfece sau clești tăiate în bucăți mici. Dimensiunile pieselor ar trebui să fie arbitrare.

Lipiți întreaga suprafață a bilei de spumă în mod egal cu bucăți de floppy discuri strălucitoare. Lipiți margelele în cusături între bucățile de material luminos și spațiile goale, cu cât sunt mai strălucitoare, cu atât mai frumos va fi ambarcațiunea.

Puteți lipi în cusăturile dintre dischete și mici bucăți de decorațiuni de copaci de Crăciun - ploaie, îngheț ... Poate să apară o astfel de minge ciudată.

Rămâne să legați un șnur de o buclă - iar decorarea dvs. improvizată este gata!

Grăbețele mici de ouă

Luați câteva ouă de pui și aruncați conținutul lor. Acum există o bază pentru jucării ușoare din fire.

Pentru muncă aveți nevoie de:

 1. O pereche de ouă de pui.
 2. Fir galben sau verde.
 3. Clei PVA.
 4. Margele sau margele.
 5. Felt.

Îmbrăcați cochilii cu lipici și atacați-le cu fire. Este mai bine să luați firele galbene sau verde, deoarece așteptăm anul de porc galben. Când firele sunt înfășurate, din nou, acoperiți ambarcațiunile cu adeziv și lăsați-le să se usuce complet.

Rămâne să spargeți cochilia și să o turnați dintr-o minge ușoară. Pentru a obține un adevărat porc - aveți nevoie de un nas, de urechi și de o bucată de coadă. Utilizați simțit, este lipit perfect și nu atât de greu. Ochii sunt o pereche de margele.

Lipiți-l pe partea din spate a firului de purcei pentru a agăța o jucărie pe pomul de Crăciun.

Lăpusele mici din fundul sticlelor din plastic

Pentru muncă aveți nevoie de:

 • Butelii din sticlă de apă minerală - în funcție de oaspeți.
 • Vopsea acrilică roșie și neagră.
 • Sârmă pentru antene.
 • Butoane negre.
 • Clay.

Tăiați partea de jos a unei sticle de plastic de jumătate de litru poate fi un cuțit sau foarfece. Răsuciți piesa tăiată în sus, vopsiți-le roșu - vopsele acrilice ecologice sunt utile.

Piesele negre de pe spatele bug-ului pot fi de asemenea pictate sau butoanele mici pot fi lipite. Rămâne să lipiți antenele și ochii - o mică "gărgăriță" este gata.

O astfel de jucărie poate fi pusă în centrul unei plăci și să se ascundă sub ea un suvenir drăguț pentru un oaspete!

Jucarii de Craciun din becuri

 1. Luați niște becuri vechi. Acoperiți fiecare martor pentru viitorul pom de Crăciun cu un strat de adeziv și stropiți cu paiete.
 2. Așteptați să uscați, să legați sau să lipiți o buclă de panglică subțire.

fulg de zăpadă

 1. Pe o bucată de hârtie, desenați o fulg de zăpadă frumoasă, puneți o foaie de hârtie de ceară deasupra imaginii și aplicați un strat subțire de detergent deasupra.
 2. Folosind un pistol de lipire, rotiți fulgii de zăpadă. Lăsați țagla să se usuce.
 3. Îndepărtați cu atenție stratul de lipici, acoperiți cu un strat de PVA și presărați cu paiete. Rămâne doar să atașați o buclă de fir.

Zâmbet de basm

 1. Luați un borcan de sticlă mic, cu un capac bine fixat. Lipiți un mic pom de Crăciun din plastic până la fund.
 2. Umpleți borcanul la jumătate cu apă curată și umpleți spațiul rămas cu glicerină.
 3. Puneți niște paiete în borcan cu bradul de pom de Crăciun, adăugați puțină țigară și sigilați bine capacul. Pentru a vedea miracolul, întoarceți borcanul.

Pălării festive

 1. Pentru fabricarea pălăriilor de Crăciun, luați foi de carton colorat și tăiați cercuri mari.
 2. Din cutiile de carton, îndoiți conurile și fixați marginile cu clei. Îndreptați partea inferioară.
 3. Decoreaza suprafata capului cu paiete si folie multi-colorata, lipeste banda in jurul bazei.
 4. Strângeți două corzi pe bază astfel încât capacele de Anul Nou să fie ținute pe cap.

Efectuarea unui hack de Craciun interesant si original este usor. Această activitate aduce plăcere și acuzații cu o dispoziție festivă.

Sfaturi pentru bebeluși și copii

Nu incercati sa faceti jucarii si cadouri repede, este mai bine sa tinker peste fiecare produs un pic mai mult, atunci munca se va dovedi foarte frumoasa.

Nu luați materiale sursă scumpe pentru lucru, este mai bine să faceți niște jucării neobișnuite de la ceea ce aveți deja acasă, decât să vă faceți griji că lucrurile achiziționate sunt deteriorate și nu vor mai fi de folos.

Faceți o mulțime de jucării frumoase ieftine ca un cadou, tot ceea ce se face cu mâinile tale este apreciat mult mai mult decât cel mai scump suvenir importat. Veți fi încântați să îi spuneți oaspeților cum ați lucrat pentru a crea o mică capodoperă.

Cramele de Craciun sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv hârtie, servetele, bulbi suflate și chiar prosoape. Fantasy vă va ajuta să creați cadouri originale, decorațiuni și felicitări.

Exemplele obiectelor de artizanat considerate în articol sunt o mică particulă a ceea ce este prezent pe Internet. Sper că sfatul meu va veni la îndemână, iar unele idei interesante vor avea un loc în practică. Experimentați și dovediți că pentru a crea un miracol fără costuri semnificative sub puterea fiecăruia!

Așteptarea pentru vacanță va fi mai plăcută și mai interesantă dacă vă alocați câteva ore fabricării de jucării și suveniruri. Lucrul cu copiii aduce întotdeauna o mare plăcere tuturor participanților. Stați la masa rotundă și colectați jucăriile din cele mai simple materiale uzate. Este posibil ca, în procesul de lucru, să doriți să vă prezentați singur forma de jucărie. În cursul poate merge și vechi păpuși sparte, mașini, pe care le puteți lua ca bază pentru capodopera viitoare.

Vizionați videoclipul: 24 HACKS DE MACHIAJ NEBUN PENTRU ORICE OCAZIE (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu