Concursuri și ghicitori pentru Anul Nou pentru adulți

Imaginați-vă situația: un grup de adulți s-au adunat într-o singură cameră pentru a sărbători un anumit eveniment. Și totul pare a fi bine - mâncarea este delicioasă, băuturile curg ca apa, muzica sună să înceapă să danseze, dar se produce un moment de sațietate - stomacurile sunt pline, toată lumea e puțin obosită de dans și conversațiile nu mai sunt așa de active. Familiar? Acest lucru se întâmplă la fiecare petrecere în care oamenii se întâlnesc cu interese și hobby-uri diferite.

Cele mai amuzante și mai distractive concursuri pentru adulți

Desenați un elefant (măgar, cal, cheburashka)

Vom avea nevoie de:

 • 2 coli de hârtie atașate unui perete, tablă, șevalet sau orice vreți să le folosiți.
 • 2 markeri.
 • Pansamente pentru ochi prin numărul de participanți.

Cum să procedați:

Împărțiți toți participanții în 2 echipe egale (cu cât mai multe persoane sunt cu atât mai bune), fiecare dintre acestea fiind aliniate în fața hârtiei. Alegeți o creatură pentru a desena. Fiecare participant primește o anumită parte a corpului și are ochelari. Apoi, la rândul lor, membrii fiecărei echipe desenează orbește părțile corpului pe care îl au. Câștigătorul poate fi determinat prin viteză sau prin similitudinea modelului pe un animal dat.

Stomp bilele inamicului!

Vom avea nevoie de:

 • Baloane de două culori diferite de numărul de participanți.
 • Același număr de fire lungi de grosime medie.

Cum să procedați:

Participanții sunt împărțiți în 2 echipe cu același număr de persoane. Fiecare echipă primește bile de culoare proprie pe un șir care trebuie legat de picior. Firul poate avea orice lungime, dar mingea trebuie să fie așezată pe podea. Echipele sunt mixte, iar sarcina fiecăruia este de a călca cât mai multe bile de culoare inamică, fără a lăsa propria ta explozie. Participantul, care nu și-a salvat mingea, părăsește mormântul general și așteaptă sfârșitul bătăliei. Câștigă echipa care se descurcă mai repede cu adversarii.

Scriitori

Vom avea nevoie de:

 • Foi de hârtie după numărul de participanți.
 • Pixuri în aceeași sumă.

Cum să procedați:

Pot fi cât mai mulți participanți posibil, toată lumea să stea într-un cerc, fiecare să primească un stilou și o foaie. Liderul pune întrebarea "Cine?", Fiecare își scrie propriul său erou. După aceea, trebuie să îndoiți foaia astfel încât scrisul să nu fie vizibil și să îl transferați la player-ul din dreapta (fiecare transmite propria foaie și primește o altă pagină de la vecinul din stânga). Facilitatorul întreabă o nouă întrebare, de exemplu: "Unde te-ai dus?", Și din nou toată lumea scrie, înclină partea scrisă și o transferă la următoarea. Apoi urmați întrebările "De ce a mers acolo?", "Cine sa întâlnit?" și așa mai departe. Concursul continuă până când prezentatorul nu mai are întrebări.

La final, ar trebui să fie o lectură colectivă a poveștilor care rezultă și un vot pentru cel mai bun! Nu există câștigători în competiție, dar sunt oferite distracție și râsete!

asociere

Concurența este perfectă pentru orice condiții, deoarece nu este nevoie de recuzită. Tot ceea ce este necesar este participanții și imaginația lor.

Cum să procedați:

Toată lumea stă într-un cerc. El pornește fie eroul ocaziei (dacă există unul), fie cel care trage loturi (determinat de cititor). Prima persoană rostește două cuvinte complet neînrudite, cum ar fi "cina" și "mașină". Al doilea ar trebui să facă o astfel de propoziție pentru ca ambele cuvinte să se potrivească într-o singură situație: "Am întârziat la o cină de familie, pentru că mașina nu ar începe". Același participant ar trebui să vină cu un alt cuvânt care să nu aibă nimic de-a face cu ceea ce a fost spus: să zicem "pâine". Următorul ar trebui să adauge acest cuvânt la situația actuală, de exemplu, astfel: "Pentru ca soția să nu fie supărată, am decis să am cumpărat o pâine." Și așa mai departe până când nu există suficientă imaginație sau până când cineva va ajunge cu o concluzie logică la întreaga poveste.

Sticla 2.0

Vom avea nevoie de:

 • Sticlă goală.
 • Lucrări recoltate cu acțiuni scrise pe ele pentru participanți. Cu cât mai mult - cu atât mai bine.

Cum să procedați:

Acest joc este foarte asemănător sticlei standard: participanții stau într-un cerc, pun sticla în centru și îl rotește. Diferența esențială constă în faptul că trebuie să aruncați bucăți de hârtie răsucite cu anumite acțiuni, de exemplu: "sărut pe obraz", "invita la un dans lent", "linge urechea" și altele asemănătoare într-o sticlă goală. Ca urmare, jocul arată astfel: participantul transformă sticla, persoana cu care a indicat, scoate o bucată de hârtie și citește acțiunea. Trebuie să fie efectuată de primul participant. Acest lucru este mai interesant decât un joc obișnuit, pentru că nu știi niciodată ce trebuie să faci în locul sărutului standard.

Puzzle-uri originale pentru adulți

Nu numai concursurile pot înveseli oamenii! În orice companie suficient de încălzită, ghicitorile vor fi aduse foarte bine, ceea ce te va face să gândești prea mult și să dai șansa de a-ți arăta cunoștințele și logica pentru restul mulțimii. Am luat 5 puzzle-uri pentru adulți care nu sunt la fel de simple cum ar părea la prima vedere!

Mere într-un milion

Omul a decis să-și desfășoare afacerea cu măr și a început să cumpere fructe la 5 ruble și să vândă la 3. După șase luni a reușit să devină milionar!

 • Întrebare: Cum a făcut-o?
 • Răspuns: Înainte de asta, a fost un miliardar.

tur

Ai urcat în avion. Există un cal în spatele tău și o mașină în față.

 • Întrebare: Unde vă aflați?
 • Răspuns: Pe carusel.

ploaie

Un soț, o soție, două fiice, un fiu, o pisică și un câine pe o lesa parcurg parcul.

 • Întrebare: Cum, când s-au ridicat împreună sub o umbrelă, nu se vor uda?
 • Răspuns: Dacă ploaia nu pornește.

Savură soție

Soțul îi întreabă soția: "Dragă, vă rog să vă curățați jacheta."
Soția răspunde: "Și eu am curățat deja".
Soțul întreabă: "Atunci curăță-ți pantalonii, fii bun".
Soția a răspuns: "Și eu am făcut-o."
Soțul din nou: "Și pantofii?"

 • Întrebare: Ce a răspuns soția?
 • Răspundeți: "Și în pantofi, că există și buzunare?"

faianță

 • Întrebare: Care este diferența dintre spălarea unei femei și a unui bărbat?
 • Răspuns: Femeile se spală după mâncare și bărbați înainte.

Concursuri și ghicitori pentru Anul Nou 2019

Nici un An Nou nu este complet fără puzzle-uri tematice și concursuri distractive, iar anul 2019 al Pământului Galben nu este o excepție!

Cel mai bun cadou

Întrebare: Ce cadou de Anul Nou se va potrivi cel mai bine femeii? Sugestie: În lățime - 7 cm, și în lungime - 15 cm. Și cu cât este mai mare cantitatea, cu atât mai bine.

 • Răspuns: O bancnotă de 100 $.

Finalizați rima

În cazul în care crackers bate,
Te-ai pipăit puțin animale,
Dacă pomul de Crăciun este un bun gnome,
A intrat în casa ta glorioasă,
În continuare destul de posibil
Va fi în casă ...

 • Răspuns: Ambulanță

Știri fierbinți

Vom avea nevoie de:

Cartele, fiecare dintre acestea având 5 cuvinte care nu au legătură între ele.

Cum să procedați:

Întreaga companie este împărțită în mai multe grupuri (după numărul de carduri). Căci justiția în fiecare grup ar trebui să fie același număr de oameni. Fiecare echipă primește o carte pre-pregătită, pentru un minut trebuie să vină cu un eveniment de Anul Nou, care poate fi descris printr-o propoziție din aceste cuvinte. De exemplu, pe cartelă se află cuvintele "câine", "mașină", ​​"patine", "semafor", "Lenin" și puteți face o propoziție după cum urmează: "Un om beat în ajunul Anului Nou pe strada Lenin a încercat să depășească mașina pe patine la un semafor pentru un câine care a alergat peste drum. "

Echipa câștigă cu cele mai originale știri.

De ce sunt făcuți băieții?

Competiția este potrivită pentru o mare companie de prieteni care sărbătoresc o vacanță acasă.

Cum să procedați:

Fiecare fată alege un tip și îl îmbracă cu tot ce este util: un dulap pentru dulapuri, un sac de cosmetice, decorațiuni de pom de Crăciun etc. vă vor ajuta aici. De asemenea, trebuie să prezentați creația oaspeților cât mai original posibil: versuri, cântece, dansuri pereche sau publicitate. Premiul este primit de către cea mai bogată și extraordinară fată.

Ce fel de dans?

Cum să procedați:

Sunt formate mai multe echipe, fiecare având sarcina de a arăta un dans rotund în jurul copacului, dar nu obișnuit, ci organizat în poliție, spitalul de psihiatrie, armata și așa mai departe. Trebuie să vinăm cu cât mai multe locuri atipice decât echipele. Apoi fiecare grup își arată dansul rotund, în timp ce restul încearcă să ghicească unde este organizat. Puteți da două premii: una pentru echipa cea mai artistică, iar a doua pentru cei care au ghicit mai mult decât alții.

Sfaturi utile

Și în plus, câteva sfaturi despre cum să nu te plictisești în Anul Nou.

 • Aranjați o petrecere tematică - este foarte interesant să sărbătoriți o vacanță în stil retro sau îmbrăcați în personajele jocului de tronuri.
 • Scoateți-vă! Când oaspeții văd aparatul foto - doresc să se uite la el cât mai interesant posibil, ceea ce înseamnă că va fi și mai distractiv! Da, și memoria va rămâne o mulțime de momente luminoase capturate.
 • Ia telefoanele departe, astfel încât nimeni nu se blochează în social. rețele, poate strica chiar și cele mai frumoase petreceri.

După cum puteți vedea, este ușor să aduceți distracție chiar și celei mai stricate companii. Principalul lucru în astfel de cazuri este perseverența, iar apoi chiar și acei oaspeți care sunt stânjeniți în primele minute și stau pe margine, până la jumătatea festivităților vor începe să fie pe deplin activi și implicați în acest proces!

Vizionați videoclipul: Jocuri distractive si creative pentru doamne si domnisoare ! (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu