Ce să dai o bunică pentru Anul Nou

Întreaga bunică îi pasă de noi. În vacanța de Anul Nou, doriți să o faceți pe plac cu un dar bun, dar alegerea ei nu este atât de ușoară. Scump, tribut, deja acolo ... Magazin după magazin, dar "chestia aia" nu a fost găsită niciodată? Articolul oferă opțiuni pentru fiecare gust și buget!

Idei de cadouri pentru hobby-uri

Un dar bun nu va aduna praf pe raft. Pentru a nu fi confundat cu alegerea, trebuie să fii atenți la hobby-urile bunei. Dacă hobby-ul său este artizanat, opțiunile excelente vor fi:

 • Fire de calitate. Asigurați-vă că acest cadou nu va fi ignorat. Magazinele oferă o selecție largă de fire de diferite compoziții și culori, deci nu ezitați să alegeți vreunul.
 • Cadre. Femeile de acasă nu-i plac când fotografiile lor se află într-o grămadă în dulap, așa că un cadru curat va fi o surpriză plăcută.
 • Seturi de broderie. Cumpărarea unui set gata simplifică foarte mult sarcina: tot ce este necesar pentru muncă a fost deja investit în el. Rămâne cel mai important lucru - să alegeți o imagine.

Dacă bunica iubește să gătească, ea va fi mulțumită:

 • Cutter de legume. Râul cu duze înlocuibile este potrivit pentru castraveți, roșii și alte legume, economisește timp și efort.
 • Cântare electronice. Aproape nu ocupă spațiu în bucătărie, dar simplifică foarte mult procesul de gătit, mai ales când vine vorba de conservare. Gestionarea simplă va face acest cadou util și memorabil.
 • Forme de silicon în formă de jucării de Crăciun va adăuga o stare de spirit de Anul Nou, iar bunica va încânta din nou familia cu delicioasele cupcakes.

În timpul meu liber, bunica mea face grădinărit? Atunci ea va dori cu siguranță:

 • Coș de răchită. Fructele și legumele crumple, dacă le colectați în bazine sau găleți. Fructele se depozitează mai bine în coșuri, pe lângă faptul că oferă plăcere estetică.
 • Udarea poate Chiar dacă udați grădina cu un furtun, vasul de udare va deveni ajutători indispensabili când plantați semințe și răsaduri. Poate fi util în îngrijirea plantelor de interior: dacă florile sunt mari, alegeți o cană de udare cu o scurgere lungă.
 • Scaun pliabil. Înghețarea unei grădini de legume are o mulțime de forță și o supraîncărcare a musculaturii din spate. Un scaun special pentru grădinar va ajuta la menținerea sănătății. Datorită designului reglabil, controlul buruienilor devine mai ușor.

Cadouri dacă bunica încă mai lucrează

Bunicul a dedicat mulți ani să lucreze, pentru care a reușit probabil să acumuleze recunoștință de la superiorii ei. Completați colecția cu cea mai bună diplomă de bunică. Se va potrivi perfect în "tabla de onoare" și va admira colegii.

În timp ce bunica se îngrijește de secții, trebuie să aibă grijă de sănătatea ei. Un stil de viață sedentar afectează în mod negativ coloana vertebrală, iar o pernă ortopedică va ajuta la reducerea stresului asupra acesteia. O astfel de soluție simplă și practică se va bucura.

Cadouri universale pentru Anul Nou 2019

Un cadou universal pentru orice vacanță și pentru orice vârstă - dulciuri. Dacă bunicul ei are diabet și prăjituri, este contraindicată, pentru un desert special dieta. Puteți pregăti o delicatesă utilă la domiciliu prin selectarea rețetei dorite de pe Internet.

Familia este principalul lucru în viața fiecăruia. Dar când copiii și nepoții trăiesc separat, întâlnirile de familie nu se întâmplă cât de des ne-ar plăcea. Pentru a fi mereu aproape, donați o ramă foto digitală. Obiectul gadget deține până la 400 de fotografii.

Dacă doriți să ghiciți cu o surpriză, obțineți un certificat de cadou, de exemplu, în spa. Apoi bunica poate alege pentru sine ceea ce ii place.

Ce daruri de făcut cu mâinile tale

Un cadou realizat manual este o plăcere de primit, deoarece este făcut cu un suflet. Desigur, după vacanță va fi mândru să-i arăți tuturor prietenele și vecinii.

Soluție creativă și interesantă - salut video. Înregistrați cuvintele de recunoștință sau dorințe ale tuturor membrilor familiei sau luați un videoclip cu fotografii de familie sub muzica sufletească.

Imaginea brodată cu cruce sau panglici va plăcea sufletul. Dacă artizanatul este vechea dvs. hobby, brodați un portret și, dacă sunteți doar la începutul călătoriei dvs., opriți-vă la o eșarfă cu monogramă. Un tip, care a cumpărat un set pentru arderea lemnului într-un magazin, poate de asemenea să facă un dar cu propriile sale mâini.

Internetul oferă o selecție nelimitată de ateliere de lucru pentru crearea de suveniruri. Decorarea bucătăriei va fi ușor pentru a face un copac de cafea sau alt topiary.

Ce să nu dați

Poate că ar trebui să vă abțineți de la surprize în stilul "senzațiilor de neuitat": zboară într-un balon, săriți cu un parașut și călăriți un câine. Dacă bunicul nu este o extremă avidă, este puțin probabil ca o astfel de divertisment să fie plăcută. Va da un nou bilet de experiență la teatru, la expoziție sau la muzeu.

Alte opțiuni controversate sunt banii. La această vârstă, fondurile sunt cheltuite nu pe ele însele, ci pe copii și nepoți. Cel mai probabil, aceste finanțe vor merge și la "darurile tale".

Ce să dau și ce nu - o întrebare individuală. În orice regulă există excepții: poate că zborul pe o minge este un vis de-a lungul vieții, iar bunica a pus de mult bani într-un sanatoriu.

Sfaturi utile

Oricare ar fi alegerea dvs., câteva sfaturi vă vor ajuta să găsiți opțiunea potrivită.

 • "De câte ori au spus lumii", dar puteți afla doar ce ar vrea să primească de la sine. Poate că bunicul se plânge de mult de un mixer defect sau de la magazin, uitându-se cu atenție la seturile de ceai? Amintiți-vă: nimeni nu o cunoaște ca tine.
 • Un dar este doar jumătate din bătălie. A doua jumătate este prezentarea corectă. Aceasta nu ar trebui să devină o simplă formalitate. Chiar și un lucru scump nu va aduce bucurie dacă nu este o parte a sufletului în ea.
 • Încercați un cadou. Imaginați-vă în locul bunicii dvs. - este confortabil de folosit, este stilul ei de viață potrivit? Dispozitivul ultra modern nu este întotdeauna cea mai bună opțiune.

Alegerea unui cadou pentru rude este cel mai greu lucru, pentru că doriți să fie special și memorabil. Dar indiferent de ce este, amintiți-vă că atenția este principala sa componentă. Dă dragoste și grijă nu numai la vacanța în sine, ci și pe tot parcursul anului!

Vizionați videoclipul: Bunica și cumpărăturile de Crăciun - MIRCEA BRAVO (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu