Poezii, cuplete, SMS Anul fericit

Timp de Craciun - timpul basmelor si implinirea dorintelor. În timpul Anului Nou vreau să cred în miracole, îmbunătățirea lumii, schimbări în viața personală și publică. Deci vrei ca totul să fie bun, indiferent de circumstanțe. Și este, de asemenea, important să-i dorim tuturor un An Nou Fericit. Dar nu este întotdeauna posibil să o faci personal, într-un mod original, fără repetiții.

Poezii, cuplete, SMS Anul fericit

Mai jos este o listă de poezii, ditties și SMS de Crăciun pentru diferite ocazii. Poeziile pot fi citite ca un toast de Anul Nou. Chastushki va fi util la concursuri. Și SMS-urile vă așteaptă pe cei dragi și rude. Este întotdeauna plăcut când SMS-ul nu vine de la Ministerul Situațiilor de Urgență sau de la magazin, ci de la unul iubit și cu o minunată dorință pentru fericirea de Anul Nou.

Pentru prieteni și rude

***

Dragă familie!
Te iubesc foarte mult!
În Anul Nou, permiteți-ne
Va fi foarte distractiv!
Să nu intră casa noastră
Fără ofensă!
Anul Nou fericit, familie!
Happy New Favorite!

***

Suntem sub copac împreună cu tine
Să ne culcăm puțin.
Vezi tu și până în octombrie
Vom alăpta pe Leshka.

***

Anul Nou de vacanță de familie!
Fără familie, nu sunt nicăieri!
Deși într-o pungă moale de dormit,
Deși marea pentru totdeauna!

***

Ora de Craciun.
Pom de Crăciun Olivier. Familie.
Jucînd. Melodii. Jucînd.
Tinsel. Jucării. Măști.

Pentru colegi

***

Dragi colegi!
Iarna este aici din nou!
Suntem o echipă
Ca și cum suntem cu toții de familie!
Vă doresc fericire!
Îmi doresc dragoste!
Fiți toți frumoși
În anul de porc galben!

***

Moș Crăciun Sunt într-o pungă
Voi face un audit.
El urma să dea daruri
Întreaga divizie!

***

Porcul este deja pe prag!
Dar nu contează!
Prieteni, colegi, Anul Nou Fericit!
Deja frigul pe masă!
În ochelari se toarnă îndrăznea șampania!
Și băut pentru fericire! Pentru dragoste!
Bunăstarea financiară!
Pentru cel mai bun an vreodată!

Pentru prieteni

***

Anul Nou fericit! Fericită nouă fericire!
Dragă prieten! Ești atât de frumos!
Sunt aproape îndrăgostit de tine!
Deci, turnă-mi vin!
Dansați valsul cu mine!
Această noapte este doar pentru noi!

***

Urmeaza sampanie curand!
Chimii bateau pe Turnul Spasskaya!
În viața fi prietenul meu, îndrăzneț!
Și apoi ești un fel de casă!
Uită-te în jur! Deschide-ți ochii!
Câte perspective, oportunități!
Pentru asta bem la fund!
Lăsați toate dificultățile să vină peste voi!

***

Anul Nou fericit, prieteni!
Anul Nou fericit, draga!
Să trecem peste necazuri!
Fiți toți fericiți!

***

Cum vei întâlni Anul Nou.
Așa că o veți cheltui.
Deci bei compot
Veți fi sănătoși!
Pentru colegii de clasă, colegii de clasă

***

Nu vreau să fiu banal
Și totuși voi spune:
Vă doresc fericire
În noul an!
Vă urez sănătate!
Mult noroc! Dragoste!
Comoditate! Se încălzește!
Și bunătate simplă!
Nu măsurați pe alții
Prin păcatele voastre.
Trăiți așa cum ar trebui
Și Dumnezeu va fi cu voi!

***

Cu tine am trecut o sută de drumuri!
Am copiat de pe notebook-ul tău!
Vă doresc un an nou
Găsiți răspunsuri la ghicitori:
Unde este cavalerul inimii tale?
Și marea este casa ta!
Și poate ca anul să aducă fericirea
Fii gata pentru asta!

***

Colegi de clasă!
Anul Nou fericit! Fericită nouă fericire!
Fiți pentru totdeauna tineri!
Fiți întotdeauna frumoși!

***

Crăciunul extravaganță
Înghițiți oamenii cinstiți.
Cu plăcere, cu plăcere
Faceți cunoștință cu Anul Nou bun.

Pentru rudele îndepărtate

***

Pentru tine bunicul Frost
Am adus destulă fericire casei.
Circled să danseze.
Cu o nouă fericire! Anul Nou fericit!

***

Să rudele îndepărtate,
Dar este încă o familie!
Anul Nou fericit! Fericită nouă fericire!
Fie ca totul să fie în puterea noastră!
Dacă e ceva, iartă-i tot!
Vizitează mai des!
Masa este setată! Alimente în vrac!
Să mergem împreună!

***

Anul Nou fericit!
Vă urez fericire din inimă!
Și să nu fie o piedică
O mulțime de bucurie și râsete!

***

Lasati vijelul de Anul Nou sa se invarta!
Și timpul a venit superb!
Lasati toate dorintele sa devina realitate!
Iar zilele ploioase vor fi uitate!

Sfaturi utile

Stilul de Anul Nou

Decideți în ce stil veți sărbători Anul Nou 2019. Înțelegeți, dacă în fiecare an același lucru: Olivier și haina de blană, patinajul din diapozitive, și averea spune, poate fi plictisitor. Tradiția este bună! Dar chiar mai bine să le spargem. Apoi, anul viitor, vreau doar totul, ca de obicei.

Deci, poți organiza o sărbătoare în stil italian. Apoi, meniul va fi: pizza, paste, tiramisu, panakota. Și cum rămâne cu marea tradiție italiană de a arunca lucruri vechi înainte de Anul Nou? Simțiți-vă liber să luați geanta și să efectuați un audit complet. Ați făcut curățenia în prealabil? Apoi, scapa de gânduri învechite din cap. În 2019 cu noi gânduri pozitive! De asemenea, este important să pregătim strugurii de Anul Nou pentru fiecare membru al familiei. Toată lumea ar trebui să primească 12 bucăți. Dacă în timpul sărbătorii o persoană mănâncă toate cele 12 fructe de pădure, atunci toate cele 12 luni vor fi umplute cu fericire, bucurie și distracție.

Anul Nou poate fi sărbătorit ca francez. Apoi, meniul va fi: cârnați de sânge, carne de pasăre coaptă cu linte, mazare și alte leguminoase. Pentru un dulce - un tort cu o surpriză. Puteți pune o monedă sau o bobină în ea. Cine va primi o bucată de tort cu subiectul - care va fi norocos anul viitor.

Există încă multe țări din lume, fiecare fiind renumit pentru tradițiile și particularitățile sale. Simțiți-vă libertatea de a învăța și de a practica Și, poate, cuvintele familiei tale vor fi: în fiecare an - o țară nouă!

Crăciun

Renunțăm la tradiție: mama se pregătește, toată lumea așteaptă sărbătoarea. Lăsați toți membrii familiei să se implice în procesul de gătire. Unul rotește aluatul, al doilea felie ceapa, al treilea tăie roșiile și toată lumea plânge cu fericire. Sau mama se face frumoasa, iar tata cu copiii pregateste o cina festiva. Iată cum să gătești și nu va mai fi. Sau un apel la serviciul de livrare a alimentelor și o cină minunată pe masă.

discotecă

O decizie excelentă de a organiza o sală de dans acasă și de a scutura salatele. Tot ce trebuie să faceți pentru a face o minge în oglindă, a seta lumina reflectoarelor, a face muzica mai tare și a dansa cu îndrăzneală. Muzica poate lua tematica, Anul Nou. Și puteți reveni la timp creând o listă de redare din anii '70, '80, '90. Experiment!

Anul Nou Turistic

În timp ce în Rusia, iarna, pom de Crăciun, ghirlande, și undeva nisip, palmieri și mare. Și dacă nu a fost o astfel de sărbătoare în viață, o întruchipează cu îndrăzneală în realitate. Companiile de turism oferă o gamă largă de locuri unde vă puteți relaxa din punct de vedere economic corpul și sufletul.

Abordare creativă

Punctele de discuție s-au terminat. Se spune toate toasturile. Toate melodiile sunt cântate. Toate saluturile eliberate pe cer. E timpul să scriem o poezie. Stați cu toată familia și fiecare ar trebui să sugereze dezvoltarea unei poezii comune de-a lungul liniei. Nu rimați? Atunci să fie un basm. Noua poveste de familie pentru anul viitor. Și într-un an veți citi și veți vedea cum a afectat viața de familie. Sau puteți reformula cuvintele într-un cântec celebru. Și să fie imnul familiei tale.

singurătate

Nici o familie, și obosit de singurătate? Apoi, nu ezitați să purtați cea mai bună rochie și să vă duceți la vecinii, prietenii, în piața principală a orașului, începeți să vă întâlniți! Toate cele mai neașteptate și minunate se întâmplă în Anul Nou! În cele patru pereți cu un pahar de șampanie de singurătate nu se poate scăpa.

carnaval

Fiecare membru al familiei să vină cu un costum original pentru ei înșiși. Și poți să te îmbraci ca eroii unui desen animat sau film. Copiii vor fi deosebit de încântați.

Pom de Crăciun

Pomul de Crăciun - un arbore genealogic pentru sărbătorile. Deci ar trebui să fie îmbrăcat întreaga familie. Te-ai saturat de jucarii vechi? Gama de upgrade! La Bazar de Craciun o mare varietate de decoratiuni pentru fiecare gust si buget. Și chiar mai bine pentru a decora arborele cu jucării de casă. Creați creația de seară și faceți întreaga familie decorațiuni de Crăciun.

Cadouri

Ce vacanță trece fără daruri? Cum sa alegi darul pe care membrii familiei il viseaza? Puteți cere tuturor să scrie o listă de dorințe. De exemplu, agățați o bucată de hârtie pe frigider, unde toată lumea va fi marcată. O astfel de listă de familii. Principalul lucru este să-și amintească despre el nu pe 31 decembrie, dar cel puțin pe data de 15, în timpul vânzărilor și târgurilor de Anul Nou. În acest moment, puteți avea în continuare timp pentru a obține darurile dorite.

Expoziție de film

Mergeți tot anul ca o veveriță în roată, iar Anul Nou este singura modalitate de a sta pe pat fără remușcări? Aranjați-vă un film non-stop de Anul Nou. Închideți numai suportul.

Sper că nu veți citi articolul la data de 31 decembrie, ora 22:00, când nu mai este timp pentru pregătire. Și nu veți deveni capul cu o singură mână pentru a găti un panacot, iar al doilea a tăiat o fulg de zăpadă să-l atârne pe un pom de Crăciun care nu există. Și în pauzele de a chema rudele și de a citi în grabă felicitări din articol. Sper că ați citit-o înainte. Și agitația de Anul Nou va părea o mare sărbătoare decât 12 greve pe Turnul Spasskaya, sub care îți dorești o dorință foarte intimă.

Lasă Un Comentariu