Pahare de mâncare și salutări cu vechiul An Nou

Anul Nou Vechi încheie o serie de sărbători lungi de iarnă. În această seară este puțin diferită de cea stralucitoare, luminoasă pe 31 decembrie, cu focuri de artificii și distracție. Pe 14 ianuarie, celebrii sintetizează rezultatele, amintesc începutul anului și retrăiesc momentele recent amintite. Și, poate, cea mai importantă problemă și subiect pentru glume este un nume controversat - vechiul An Nou.

Funny and funny toasts

Nici o sărbătoare nu este completă fără pâine prăjită. Cineva îi place improvizația, cineva se pregătește în avans. Un pâine prăjită este compactă și precisă - una sau două glume sunt suficiente pentru a face un discurs dat un succes. Și nu uitați că primul toast este livrat de către cap și senior din rândul oaspeților. Este mai bine să nu faceți toasturi mai mult de cincisprezece minute, pentru ca oaspeții asamblați să poată să se odihnească, dar, de asemenea, nu au uitat de starea de spirit festivă!

Pentru a sărbători cu familia

***

"Cât de bucuros este să văd atâtea rude și iubiți la aceeași masă, deși în 2019, fiecare dintre voi este valabil pentru mine într-un mod nou, dar și dragă pe vechiul mod, lasă vechiul nostru personal să fie umplut de noi parteneri! noi vom fi atât de fervenți și de distractivi! "

***

"Dragii mei! Mă bucur să-i salut pe toți cei care au supraviețuit în timpul sărbătorilor de Anul Nou și vor să bea până la reziliența și curajul arătat în acest an! Mai vechea dragoste pentru tine să fie îmbogățită cu sentimente noi, fiecare dintre vechii mei prieteni să fie într- ! "

***

"Deci, vechea șampanie este beată ... Ei zboară în jurul acelor de pe pomul de pom de Crăciun ... Olivier a înghețat în frigider ... Dar ochelarii se umple din nou în acea zi și ziua de iarnă va juca din nou cu culori, mugurii vor înflori pe ramuri și Olivier va gusta mai bine decât în ​​anul vechi! ci pentru vechiul An Nou și dorința noastră de a ne distra de veselie și distracție! "

***

"Rudele și prietenii, să ridicăm ochelari pentru principalii eroi ai acestei sărbători - Petru cel dintâi și tovarășul Lenin, care ne-au oferit încă un motiv să ne întâlnim, au făcut o contribuție neprețuită pentru tradițiile poporului nostru, au devenit parte integrantă a fiecărei familii! bea șampanie și termina tangerinele, hooray! "

Pentru corporații

***

"Cei care nu s-au înecat într-o mare de șampanie, pentru cei care au învins munții lui Olivier!" Noi exprimăm o mare respect față de toți oamenii muncii pentru că aceștia au reușit să depășească sfârșitul ultimelor sărbători de iarnă! nu au uitat calea spre biroul lor nativ! "

***

"Prietenii și colegii noștri! În această oră binecuvântată, un pahar de șampanie pentru vechiul An Nou! Să salveze vechiul salariu cu culori de premii noi! Lucrările vechi să fie din nou interesante, ca vechii șefi să reevalueze lucrările muncitorilor!

***

"Dragi colegi, în vechiul Nou aș dori să vă urez perseverența pe care toată lumea a arătat-o ​​pentru festivitățile furtunoase de Anul Nou Să permiteți fiecăruia să analizeze eforturile depuse și să nu facă mai puțin zel în următorul an de lucru! acest eveniment minunat! "

***

"În vacanța strălucitoare a Anului Nou vechi, fiecăruia dintre noi, colegi dragi și respectați, redescoperiți bucuria zilnică a zilelor de muncă! Bucurați-vă de întâlnirea mult așteptată cu locul de muncă nativ și îndrumarea preferată, lăsați-o să nu se termine în trei sute cincizeci și una de zile! vise și dorințe! "

Felicitări pentru vechiul An Nou 2019

***

"Lasati Anul Nou sa intre in puterea sa, dar fratele sau mai mare este catarator - vechiul An Nou! Sa fim recunoscatori pentru aceasta zi de sinceritate si caldura Pentru fiecare moment de bucurie si bucurie Vreau sa petrec in aceasta seara cu cei care nu si-au pierdut inca distanta , felicitări pentru toți cei care nu au felicitat și nu ghicesc dorințele care au apărut în Anul Nou! "

***

"Există o convingere că, pe măsură ce veți petrece primele 12 zile ale noului an, va trece în fiecare lună a anului curent! Așa că vechiul An nou să fie o ocazie de a lucra la bug-uri și de a umple două săptămâni cu dragoste, bucurie, impresii cele mai memorabile! săptămâni, momente! "

***

"Numai sufletul rus este capabil să aprecieze această sărbătoare ilogică și nebună a vechiului An Nou! Deci, sufletul tău să fie umplut de un miros, de magie!" Anul vechi să ia o mulțime de dezamăgiri pe aripile sale, iar cel nou va aduce o mulțime de bucurie, încântare, și bătrîneala, să treacă bătrînul dincolo de prag, iar noul bătut repede pe ușă! "

***

"Lasati batranul sa dispara mersul somnoroaselor, sa lase sa treaca peste zapada de nenumarate si rau! Si acum New se arunca peste toate porii, bate la usa si promite multe evenimente minunate! Asa ca in acest an sa fie un zbor de mers, ochi arzand, si un zâmbet nu lasă niciodată buzele! Anul fericit! "

***

"Ah, acest vechi Anul Nou este un triumf rău! Să se umple în această seară plin de glume și glume, să nu se obosească oamenii veselici să-i facă pe oaspeți să râdă!" Râsetele de sărbătoare de la masă și biscuiții izbucnesc mai des! astfel încât bazinul lui Olivier să ia locul onoarei, că șampania curge ca apa! "

Felicitări comice pentru prieteni și colegi

***

"Dragi colegi! Vreau ca această sărbătoare să vă dorească să vă duc cele mai productive săptămâni și furtunoase săptămâni! Nu vă întristați despre vechiul raport anual, pentru că în fața dvs. așteptați noi, nu mai puțin interesante! Sărbători 23 februarie, 8 martie și ziua de naștere a companiei noastre prietenoase! "

***

"Dragi prieteni, vreau să vă felicit pentru vechiul An Nou și să doresc din toată inima că toate cele trei sute cincizeci de zile, cincizeci de vineri și exact același week-end să fie umplute pentru noi cu o distracție și o aventură incredibilă! Vă urez bucurie și fericire! "

***

"Buni prieteni și colegi! Felicitări pentru vechiul An Nou de la echipa prietenoasă! Ne dorim noi premii, noi sărbători și, bineînțeles, noi goluri! Lăsați lucrurile vechi să meargă la coșul de gunoi - ne așteaptă mari realizări! - Anul Nou!

***

"În vechiul An Nou aș vrea să-i urez minunatei colegi să plece în trecut cafea amară veche, biscuiții vechi, vechea bârfă de bârfe! Și în Anul Nou lăsați mesele de ciocolată dulce să se rupă, în ceainic să lase cafeaua aromată și colegii împărtășesc unii cu alții zâmbete sincere și cu cuvinte calde! Lăsați acest an birou să fie luminos și de neuitat! "

Pentru familii și pentru cei dragi

***

"Aici, într-un cerc cald de prieteni și rude, aș dori să doresc tuturor să aibă mai mult de un An Nou vechi la o masă unde râsul și distracția domnește! Anul Nou să se transforme pe toți: copiii vor deveni îngeri, bunicile vor fi papadii, soți și soții cu o pereche de cizme, soacra și soacra - cei mai buni prieteni! Vă doresc căldură în inimile voastre și entuziasmul în ochii voștri! Felicitări tuturor pentru această vacanță uimitoare! "

***

"Ce ne-a adus Anul Nou?" Zâmbete, râsete, bucurie, distracție, dar acum vechiul An Nou se grăbește după el, aduce putere, răbdare, răbdare, rezistență, pentru ca toți să arate aceste calități astăzi și să completeze seria de festivități de iarnă pe o urcare plina! Felicitari tuturor celor care isi doresc aventura cu un alt eveniment in care sampania curge ca un fluviu, unde mandarinele sunt coapte pe ramuri, unde se fac adevaratele dorinte!

***

"Dragi prieteni și familii, în vechiul An Nou vreau să spun multe cuvinte amabile, dar ... Felicitări s-au încheiat la 1 ianuarie, așa că doresc tuturor să nu uităm singurul lucru - să nu pierdem optimismul primit în aceste zile, să păstrăm o stare bună pentru tot anul! cele mai sălbatice vise, lăsați pasărea fericirii să aducă darul cel mai valoros! "

***

"Lasati vechiul An Nou sa deschida usa la fiecare noua oportunitate!" Fie ca fiecare vis sa se implice, chiar si cel mai nebunesc si extraordinar, sa lase ca toti expeditorii de dorinte sa aiba o fantezie la fel de nelimitata!

Salut video

Dorințe bune cu vechiul An Nou

***

"Anul Nou vechi este o sărbătoare strălucitoare și în această zi, sincer doresc ca visele vechi să-și recapete sufletul!" Așa că vechile aspirații devin importante într-un mod nou! vara pentru dragoste! Mai iarna caldura-ti cei dragi cu caldura!

***

"Care este Anul Nou vechi? Aceasta este o altă șansă de a ne aminti de dorințele pe care le-am făcut la 1 ianuarie - aceasta este o oportunitate de a ne dori din nou familiei și prietenilor de două ori mai multă căldură, iubire și sănătate! în zilele vesele pline de soare! "

***

"În vechiul An Nou, vom stinge lumânările, cu care durerea, neliniștea și resentimentele vor merge, să rămână anul trecut, iar noi le vom lumina pe cele noi, iar cu ei vom veni bucuria, dragostea, succesul și prosperitatea! iar focul lumânării ne arde inima cu o dorință pentru ceva nou. Fericirea neexplorată care ne așteaptă cu siguranță în Anul Nou! "

***

"Lăsați sărbătoarea sub o stea norocoasă să aducă pacea și liniștea pentru casa ta! Să se adune orice dorință făcută cu un pahar înălțat de o sută de ori!" Anul vechi aduce înțelepciune și amintiri fericite și un nou an aventuri spumante, sentimente puternice, Privind prin pagina de calendar, să fim recunoscători pentru fiecare zi nouă! "

***

"Îmi doresc ca anul vechi să fie recunoscător pentru anul trecut, să nu regreți deciziile luate, să priviți spre viitor cu optimism și să nu priviți înapoi! Să dorească din nou această dorință, să lăsați luminile mai luminoase, mandarinele să fie mai dulci și copacul să umple acasă cu miros de magie! Vreau să petrec această zi într-un cerc de oameni iubitori, prieteni bătrâni și noi, pentru a da căldură și bunătate! "

Sfaturi

În vechiul An Nou, domnește o atmosferă specială pe care doriți să o rețineți pentru toate zilele după sărbătoare. Datorită felicitărilor dulci și felului și a toasturilor amuzante, acest eveniment este plin de spiritul celebrării familiei. Cum poți adăuga cântecul la cel mai obișnuit salut? Iată câteva recomandări.

  • Apel personal. Felicitând o rudă, un prieten sau un coleg, folosiți numele său sau o poreclă amuzantă, astfel încât să simtă direcția, sinceritatea dorințelor.
  • Confortul familiei. Amintiți-vă familia sau momentele de lucru legate de un cerc apropiat - cazuri interesante, faceți un mic cadou individual, atașând-l felicitărilor.
  • Mâinile nebunești. Faceți o carte poștală originală cu propriile dvs. mâini.
  • Adăugați zest la eveniment. În timpul concursurilor, dorințele amuzante pot fi descompuse în baloane sau alte elemente de recuzită.
  • Lăsați dorințele în locuri neașteptate. La notele corporative scurte se pot descompune servetele de servire. Și în casă există întotdeauna locuri în care nota mică neașteptată va provoca o întreagă furtună de emoții.
  • Înregistrați un videoclip de felicitări. Înregistrările pot fi trimise prietenilor și rudelor care sărbătoresc vechiul An Nou departe de compania zgomotoasă. Pentru colegi, puteți să înregistrați un recurs colectiv și să îl arătați la adresa companiei.

Cel mai important lucru în saluturile de Anul Nou este starea de spirit care poartă mesajul. Sinceritatea și originalitatea sunt cheia succesului real, trebuie doar să folosiți imaginația și să fiți cât mai deschisi!

Lasă Un Comentariu