Cum de a decora casa pentru Anul Nou 2019 face-l singur

Anul Nou este o sărbătoare așteptată cu nerăbdare. Și trebuie să așteptați o lungă perioadă de timp și, prin urmare, doriți să-l petreceți astfel încât amintirile să încălzească sufletul și să-i mulțumească inimii. Pentru aceasta, trebuie să luați o abordare responsabilă pentru a organiza un astfel de eveniment important. În pregătirea pentru vacanță, totul este semnificativ: cadouri, meniul de sărbătoare de Anul Nou, un brad elegant de Crăciun și, desigur, decorarea casei. Și va trebui să planificați în avans, altfel nu veți avea timp în agitația de dinainte de Anul Nou.

Idei de design pentru decorarea casei și apartamentelor

Înainte de a lua decizii de proiectare, luați în considerare cu atenție care părți ale încăperii de a face afară. Principalele zone de design interioare sunt pereții, masa de Anul Nou și pomul de Crăciun. În plus, ferestrele, ușile, diferitele nișe și mobilier sunt decorate.

Decoratorii profesioniști recomandă utilizarea întregului spațiu în cameră. Fiți atenți la pervazurile, semineele și rafturile de cărți, care sunt plasate pe decorațiile și simbolurile anului care vine. Decorarea tavanului sau a scărilor cu festoane va fi o soluție originală. Puteți să le cumpărați sau să o faceți singur.

Lista de materiale pentru bijuterii de casă

 • hârtie;
 • carton;
 • pânză;
 • din plastic;
 • spuma de plastic;
 • ploaie;
 • bomboane;
 • un cookie;
 • fructe;
 • umflaturi;
 • becuri;
 • clipsuri de hârtie;
 • baloane;
 • fir.

Cu ajutorul cartonului și tapetului puteți realiza un șemineu decorativ. Pentru aceasta se face o gaură pătrată în cutia prin care este vizibilă imaginea focului. În afara cutiei este vopsită în culoare cărămizie sau lipită cu tapet. Șosete de top atașate la cadouri sau alte simboluri ale Anului Nou.

Următorul pas pentru a crea o atmosferă festivă este alegerea culorilor. Nu există reguli stricte pentru selectarea paletei, dar este obișnuită alegerea temei în conformitate cu calendarul oriental chinezesc. 2019 este anul porcului galben de porc (boar), astfel încât toate nuanțele de galben, maro, bej și alb vor fi culorile principale. De asemenea, este posibil să se folosească roșu în simbolism și elemente textile.

IMPORTANT! Imaginile, jucăriile sau figurinele unui porc ar trebui să fie prezente în orice interior de Anul Nou în 2019.

Lista decoratiunilor pentru Anul Nou

 • ghirlande sau margele;
 • ploaie;
 • panglici colorate;
 • Bile de Crăciun;
 • jucăriile de pe pomul de Crăciun;
 • vase decorative de ninsoare;
 • lumânări și becuri;
 • Suveniruri și statui de Crăciun;
 • șervețele de masă frumoase;
 • jucării și desene tematice cu simbolul anului următor;
 • Accesorii sclipici;
 • Căciulițe și șosete pentru cadouri.

Ferestrele și ferestrele elegante aduc căldură într-o atmosferă familiară. Imitarea zăpezii, motive de Crăciun și fulgi de zăpadă creează o dispoziție bună pentru oaspeți și trecători. Pentru ca fulgii de zăpadă să strălucească în lumină, lipiți-le cu bandă scotch sau cu hârtie lucioasă.

SFAT! Decorarea locuințelor pentru Anul Nou are propriile tendințe. Recent, este popular să atârnați coroane de flori și ghirlande pe ușa din față. Puteți face o coroană festivă din materiale uzate. Mai întâi, asamblați un cadru rigid de sârmă sau crengi uscate, apoi trageți în jurul panglicilor, margelelor sau bilelor.

Dacă aveți o casă privată, atunci decorați casa adiacentă a casei și grupul de intrare în mod standard: ghirlande, un om de zăpadă, o coroană de flori la ușă. Unele figuri gonflabile, Moș Crăciun sau cerb. Nu este nimic nou de găsit. Dar interiorul casei - acesta este spațiul imaginației și originalității.

Dacă există finanțare gratuită, timp și dorință, decorarea casei în general nu va fi o problemă.

Dar să vorbim când nu este suficient timp pentru a căuta poze frumoase, pentru a cumpăra tot ce aveți nevoie și pentru a gândi cum să puneți totul într-o locuință. Sau când este o rușine să cheltuiți o grămadă de bani pe ea. În fiecare an, mii de oameni cheltuiesc sume mari pentru achiziționarea de produse de Crăciun. De ce? Fiecare casă este plină de lucruri care pot fi decorate frumos și interesant.

 1. Fulgi de nea. Nu le bateți pe ferestre. Așezați-le pe perete, aproximativ cincisprezece, compoziția generală, cum ar fi zăpada. Le puteți face aur sau argint. Aranjați-o sub formă de pom de Crăciun sau o minge mare sau o altă fulg de zăpadă.
 2. Pom de Crăciun de bastoane - idee originală. Îți întărești bastoanele asamblate pe stradă pe un perete liber, unul sub altul, alegând dimensiunea pentru a face un pom de Crăciun. Și între bețișoarele pe care le atârnați bilele (pot fi montate pe ace de cusut obișnuite, ele sunt ușoare, se vor menține bine).
 3. Pom de Crăciun cu bilefăcute pe perete (dacă jucăriile sunt în exces). De asemenea, plasați-le în rânduri. Va fi foarte original. Alegerea bilelor de culoare - imaginația ta!
 4. Molid ramuri pot fi aduse de pe stradă și descompuse pe toate suprafețele potrivite, unde nu interferează. Puneți lumânări între ramuri sau puneți conuri mari.
 5. Șosete! Multicolor sau roșu, nu contează. Șosetele imense din filmele de Anul Nou sunt un clasic. Și casa ar trebui să fie decorată în același mod, altfel nu vor arăta. De ce atât de complicat? Alegeți câteva din șosetele dvs. amuzante sau cumpărați special Anul Nou cu cerb, dungi, luminoase. Atunci vor fi minunați să se îmbrace în frig. Așezați-le pe perete într-o compoziție arbitrară și veți vedea cum invită invitații dvs.!
 6. ghirlande - Decorul principal al oricărei case. Nu numai pe pomul de Crăciun. Așezați-le pe orice suprafață, pe pereți, pe rafturi. Există o idee frumoasă atunci când ghirlandele sunt puse în mai multe sticle de vin fără etichetă. Spectacolul este fascinant.
 7. candelabru - Un loc minunat pentru jucăriile de Crăciun, nu mai rău decât un pom de Crăciun. Ideea este că aceste jucării au multe, multe. Ar trebui să acopere tot spațiul liber sub ea, să atârne într-o gamă solidă.

Cum să decorezi un pom de Crăciun

Pomul de Crăciun rămâne principala decorare a anului care vine. Efectuarea unui copac festiv direct depinde de mărimea și forma sa. Pentru un copac mare de Crăciun este mai greu să găsești un costum armonios, iar copacii vii sunt mai greu de îmbrăcat decât cei artificiali.

Există 3 opțiuni pentru localizarea bijuteriilor.

 1. Spiral. Inregistrarea incepe cu o ghirlanda, care este ranita de sus in jos intr-o spirala. Jucăriile repetă o anumită direcție și culorile se pot înlocui una pe cealaltă. Această metodă este potrivită pentru modelele artificiale și decorative.
 2. Verticală. Decorurile sunt linii strict verticale. Pentru a dilua designul strict, utilizați arcuri, panglici, tinsel și ploaie.
 3. Cercul. O opțiune comună atunci când ghirlanda sau margele se află într-un cerc, iar restul accesoriilor sunt aranjate arbitrar.
ATENȚIE! Nu uitați de stilul de culoare și de designul general al camerei. Arată bine arborele, decorat cu bile și panglici de aceeași culoare.

Poți să faci jucării pe pomul de Crăciun cu mâinile tale. În loc de bile, ele atârnă fructe, bomboane, conuri și alte produse. Cifre cu simbolul Anului Nou tăiate din hârtie sau carton. Dacă nu trageți oreionul, în magazine există șabloane gata preparate. Pentru decorare, orice materiale potrivite pentru culoare și repetate în interior vor fi potrivite.

Spre deosebire de candelabre, cel mai important lucru în decorarea unui pom de Crăciun este minimalizarea. Pomul de Crăciun ar trebui să fie frumos în sine. Pufos, îngrijit. În caz contrar, nici un decor nu va salva. Cel mai bine este să te îmbraci în mijlocul camerei și să rearanjezi în locul potrivit. Există destule jucării distanțate în mod egal pentru îmbrăcămintea de petrecere de Crăciun, niște țiglă strălucitoare și o ghirlandă. Acest lucru este suficient, având în vedere că pe pereți și pe masa de Anul Nou vor fi mai multe decorațiuni.

Limita minimalismului - acest copac, învelit doar în ghirlande. În acest caz ar trebui să fie mai multe dintre ele, atunci va fi foarte neobișnuit și misterios arata.

Și vârful originalității este un copac alb de Crăciun, cu o ghirlandă monocromă galbenă, îmbrăcată ca un om de zăpadă. În partea de sus este o pălărie, un pom de Crăciun în sine - o eșarfă roșie și mai multe bile în loc de butoane, iar sub copac - cizme sau chiar patine - și va impresiona pe oricine.

Exemple video

Bijuterii stil de viață 2019 - porc galben de pământ

Numai numele simbolului indică culorile în care ar trebui să fie decorate casa și pomul de Crăciun în anul următor. Acestea sunt galben, bej, portocaliu, auriu și roșu, cu verde ca culorile clasice de Anul Nou.

Conuri de aur, bile și fulgi de zăpadă sunt potrivite pentru decorare. Cifrele tăiate din carton și înfășurate cu șnur sau sacking arată frumos. Pe partea de sus se pot lipi boabe de cafea, mei, cuișoare uscate. Imagini originale de la cookie-uri, montate pe panglici.

Mănuși sau mănuși cu tricot sunt, de asemenea, potrivite, mai ales dacă sunt în culorile potrivite și făcute de mână.

Pe pomul de Crăciun în plus față de bile atârnă conuri, ghindă sau nuci.

Sfaturi utile

O atmosferă festivă va domni în aer, dacă pregătiți casa pentru Anul Nou în avans. În țara noastră, este obișnuit să se pregătească pentru sărbătoarea celei de-a 25-a zi, cu o săptămână înainte de Anul Nou. Toate gospodăriile sunt atrase de decorarea casei - aceasta este o tradiție bună a familiei.

 • Este destul de dificil pentru un profesionist să creeze o combinație armonioasă de mai multe nuanțe, deci este mai bine să nu folosiți mai mult de 3 culori.
 • În cazul în care pomul de Crăciun este de dimensiuni medii sau mari, este recomandabil să atârna ornamente mari și jucării pe ea. Pentru copacii mici și copaci decorativi în vase, sunt potrivite bile de diametru mic.
 • Setarea mesei speciale va oferi oaspeților o dispoziție de Anul Nou. De exemplu: plăci luminate, o față de masă cu simbolurile sărbătorii, desene tematice pe șervețele, lumanari și vase cu elemente decorative.
 • Stofele elegante pentru scaune, fețele de masă și șervețelele de masă de la Anul Nou sunt obținute din material.
 • Pentru a obține fotografii frumoase de vacanță, trebuie să aranjați în cameră un loc special pentru autoies cu oaspeții. De exemplu, un perete gol cu ​​tapet de lumină și o imagine tematică.
 • Stilul uniform de culoare susținut chiar și în fleacuri, va da un interior de eleganță.
 • Principala regulă de proiectare: nu supraîncărcați camera cu multe detalii. Elementele să fie mai mici, dar se combină corect între ele.
 • Alege culoarea casei tale. Acesta va fi roșu cu verde sau bej-auriu, și poate vă place ca albastru rece, pe un fundal de argint. În orice caz, toate decorațiile ar trebui să fie în aceeași schemă de culori.
 • Creează remarcabil o cârpă de atmosferă de atmosferă sau cel puțin șervețele. De asemenea, puneți lumânări groase și figuri drăguțe. Vaze cu mandarine. Pe sticlă puteți lega arcurile.
 • Tacâmuri puse în șosete sau mănuși.
 • Sub pomul de Crăciun sau pe masa de Anul Nou, puneți o frumoasă porcină în formă de porc, de preferință de aur.
 • În cazul în care copacul nu arata luxuriant, nu atarna o multime de jucarii. Adăugați panglică verde pufos. Și este mai bine să plasați ghirlanda mai aproape de trunchi, astfel încât copacul va părea să strălucească din interior, evidențiind jucăriile.

Pregătirea pentru vacanță - acesta este începutul sărbătorii. Gândindu-te la stil, alegând bijuteriile, făcându-l acasă sau găsind cele potrivite în magazin - toate acestea creează atmosfera evenimentului viitoare. Înainte de a decora casa frumos, veți dori mai întâi să-l spălați în mod corespunzător, eliminați excesul, aruncați-l inutil. Acesta este cel mai bun lucru de făcut în ajunul Anului Nou 2019.

Videorecordari video

Apoi, chemați gospodăria, discutați decorarea și începeți să decorați împreună. Acest lucru nu rallies nici mai rău decât tapetul comun, dar nu merge fără dificultăți și hassle. Doar planificați toate lucrurile în avans, altfel aceste minunate idei și inițiative vor rămâne atât de mult cu idei, sărbătorile vor avea loc în viața cenușie de zi cu zi și va fi foarte dezamăgitoare. Și vă spuneți: "Voi decora totul pentru următorul An Nou!" Prin urmare, dacă ceva este conceput, atunci luați-o și faceți-o!

Pentru a decora camera frumos, nu trebuie să fii un designer și să cumperi toate decorurile de Anul Nou din magazine. Anul Nou va fi bucuros și de neuitat dacă decorați o casă sau un apartament cu jucării și suveniruri realizate manual. Un stil bine ales poate deveni autor și va fi amintit de oaspeți pentru o lungă perioadă de timp.

Vizionați videoclipul: 15 DIY pentru o PETRECERE REUSITA de REVELION ANUL NOU. AndreaStyles (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu