Semne și averi despre vechiul An Nou

Nu există o singură persoană care să nu vrea să știe ce se va întâmpla mâine, într-o lună, într-un an ... Toți oamenii se străduiesc să devină stăpâni ai destinului lor și pentru asta trebuie să aveți cunoștințe despre viitor. Știind totul despre necazurile și încercările viitoare, puteți să vă înarmați în avans și să întâlniți loviturile soartei complet înarmate. Din nefericire, știind ce va fi, nu este dată, așa că oamenii din antichitate au găsit căi de a divina sau de a descifra diferitele semne și semne date de soarta sau forțele superioare.

Divination pentru vechiul An Nou

Anterior, în vechiul An Nou, era necesar să se adauge sprijinul forțelor superioare și să se citească averi pentru o nouă recoltă. Pentru a face acest lucru, amanta a dat copiilor cel mai tanar la semintele familiei si a ordonat sa se imprastie in jurul casei. A fost necesar să se observe cum se așază cerealele: unul câte unul sau în grupuri, acoperind întregul etaj sau consumând pete de chelie. Apoi, boabele au fost culese cu grijă și depozitate până la însămânțare, apoi amestecate cu semințe și câmpuri însămânțate.

Pentru a afla ce anume promite acest an familiei, au gătit terci fertile. În seara târziu, cea mai veche femeie din familie a urmat cerealele la hambar, iar cel mai bătrân a urmat apa până la fântână. După aceea, toată familia a trecut prin cereale, păstrând în același timp tăcerea completă și a pus fierul în cuptor. În acel moment toată lumea trebuia să se ridice de la masă și să se plece spre centura de terci cu cuvintele:

"Terci binecuvântat, terci fertil, spune-mi ce ne așteaptă în anul care vine."

Dacă terciul a ieșit din fier sau a ars, iar fierul a crăpat, atunci astfel de semne au promis probleme familiale și nenorociri diferite. Acest terci de zahăr a fost aruncat în apa curgătoare, astfel încât a luat cu el toate necazurile. Și dacă terciul s-a dovedit a fi roșu și fărâmit, atunci anul trebuie să fie așteptat pentru unul bun și de succes în tot. Terciul a fost lăsat pe masă și dimineața au fost mâncați de toată familia direct din fier.

În regiunile sudice ale Rusiei și ale Ucrainei, obiceiul generozității este obișnuit. Băieți și fete tinere, îmbrăcați în costume ciudate și neobișnuite, au umblat în jurul satului cu cântece generoase, felicitându-i în vacanță și cerșind pentru mâncare. Se crede că din ce în ce mai variate vă serviți ryazheny, cu atât mai mult succes va fi noul an.

Dacă într-o cină festivă veți părăsi masa și vă veți uita la ferestrele luminate puternic din casele vecine, puteți anticipa viitorul rudelor lor. Dacă oamenii care stau la masă sunt clar vizibili, întreaga familie va fi împreună pe tot parcursul anului, dacă cineva nu este vizibil, dar puteți auzi doar conversații, puteți concluziona că cineva nu va mai fi în jur de ceva timp.

Timpul de Craciun - momentul potrivit pentru ghicire de către pretendenți. Cea mai ușoară și mai ușoară ghicitoare la domiciliu - pe fire. Femeile necăsătorite alese fire de aceeași lungime și, în același timp, le-au dat foc. Fata a cărei fir este cel mai rapid de ars va fi cel mai rapid să se căsătorească. Dacă firul iese accidental, atunci acesta este un semn rău: va trebui să așteptați mirele pentru o lungă perioadă de timp.

O modalitate simplă de a spune avere și de a pune pe coajă. Într-un castron mare cu apă, aruncați două cochilii și urmăriți-le: în cazul în care cochiliile se converg, în curând va fi o nuntă, în cazul în care înotul separat, fata nu va aștepta oferta dorită în curând.

Sfaturi utile

În dimineața zilei de 13 ianuarie 2019, curățați casa, ardeți toate gunoaiele, îndepărtați haine murdare și asigurați-vă că purtați curate și, dacă este posibil, altele noi. Cu acest act simplu lăsăm anul trecut toate bolile, nenorocirile, eșecurile și cu tine luați doar noroc și noroc.

Nu uitați să tratați acea zi la brânză. Puneți o ceașcă de lapte și o farfurie de biscuiți sau chifle în colțul din casă și spuneți:

- Unchiule Brownie, iată-ți un tratament pentru tine, dă-mi iertare dacă te-ai ofensat, să trăim în pace și în armonie.

Cerealele, care ți-au turnat pe podea cu carolling și bărbați și femei generoase, nu pot fi aruncate. Ar trebui să fie îndepărtat ușor și ascuns într-un loc retras. Dacă în primăvară pentru a hrăni această găină de porumb, ei vor fi bine cuibărit și va aduce multe găini sănătoase.

Pentru ca pomii fructiferi să dea o recoltă bună, trebuie să scoateți zăpada de la ei după apusul soarelui.

Deci, în grădină a fost o recoltă bogată, într-o seară festivă puteți petrece pe zăpadă cu o grevă cu cuvintele:

"Nu zburau zăpada - eu grebesc, eu binecuvântez pământul sfânt, dorm, odihnește și în primăvară nu uita că lucrul ăsta te așteaptă până în a șaptea suflare, să fie bogăția mea să fie bogată, poate ca pământul să fie generos pentru mine".

Sărbătoare veselă și misterioasă - vechiul An Nou sau seara lui Vasiliev. Este păcat că în ultima vreme ei au început să uite de el. Deși în zonele rurale este sărbătorită cu același pomp.

Un semn special al sărbătorii este considerat o masă bogată. Un atribut must-have al mesei de sărbătoare este kutia: terci de cereale din grâu cu miere și fructe uscate, precum și feluri de mâncare din carne de porc. Un semn deosebit de bun îl reprezintă întregul porc care alăptează prăjit - un simbol al bunăstării și fecundității. Strămoșii noștri au crezut că, dacă mâncați o cantitate mare de carne de porc în această zi, veți fi plini și sănătoși pe tot parcursul anului, copiii vor apărea în familie, iar urmașii îi vor plăcea întotdeauna pe proprietari.

Apropo, kutyu dulce a fost gătit în principal în regiunile sudice, iar în alte locuri a fost gătit cu carne și bogat umplut cu untură prăjită.

În plus, hostess gătite găluște predicții. Ele pun diferite umpluturi: o monedă, o sare sau un zahăr, un țipar, un inel, o bucată de castravete murate. Prin completarea și determinarea cine și ce promite noul an.

Moneda este pentru bani, pâinea este pentru bogăție, inelul este pentru căsătorie, bobul sau mazărea este pentru moștenitor, șarpele este pentru probleme, frunza de dafin este pentru onoare.

Divinația în vechiul An Nou nu este doar o divertisment preferată, ci o tradiție, înrădăcinată în antichitate profundă. Și poate că nu trebuie să te abții de la tot ceea ce credeau strămoșii noștri? La urma urmei, noi, ca și în trecut, suntem preocupați de aceleași întrebări: ce se va întâmpla anul viitor? Care anume ne va aduce?

Vizionați videoclipul: SEMNE CĂ EȘTI ÎNTR O RELAȚIE KARMICĂ (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu