Scenarii pentru Anul Nou 2019 - Anul Pigului Pământ Galben

Toată lumea vrea să sărbătorească distracția de Anul Nou 2019 și pentru asta trebuie să invitați o mulțime de oaspeți și să adune o companie mare de la un pom elegant de Crăciun. Cei mai mulți prieteni, colegi sau rude se adună în jurul mesei, cu atât mai luminos va fi Revelionul. Scenariul pentru Anul Nou pentru adulți va contribui la creșterea stării de spirit și la crearea unei atmosfere relaxante.

Anul Nou

În această zi, asigurați-vă că decideți ce doriți din următorul an. Stai, gândește-ți, probabil, să faci niște schițe pe hârtie.

În ajunul Anului Nou, mulți atrage noroc și bani la viață. Pentru a face acest lucru, cumpărați o mătură obișnuită, împachetați mânerul cu un fir roșu și puneți-l într-un colț. Dar înainte de a face acest lucru, trebuie să plătiți toate datoriile.

Fiți atenți la vreme. Dacă ninge, înseamnă să aștepți o recoltă bogată. Un profit monetar așteaptă cei care, în noaptea de la 31 la 1, vor vedea stele pe cer.

Ce să nu faci

Subiecte interesante și superstiții sunt întotdeauna asociate cu sărbătoarea.

 • Nu efectuați curățarea directă. Dacă nu aveți timp să ieșiți și să vă retrageți până în ultima zi, este mai bine să amânați lecția până după sărbători.
 • Nu poți împrumuta bani.
 • Nu cumpărați lucruri inutile (darurile nu includ aici).
 • Nu puteți scoate gunoiul în ajunul Anului Nou. Ei spun că împreună cu găleata scoateți fericirea și bunăstarea de acasă.

Scenariul Anului Nou - un plan pas cu pas pentru 31 decembrie

Ziua cea mai mult așteptată și iubită. Este de obicei obișnuit să sărbătorim o vacanță împreună cu familia, lângă oameni apropiați. Și pentru ca Anul Nou al Porcului să fie amintit de mult timp, trebuie să creați un An Nou și o atmosferă luminată. A veni cu scenariul durează mult, deci trebuie să o faceți cu câteva zile înainte de sărbătoare. Pornește fantezia sau folosește Internetul.

Principalul lucru este să pregătim în avans premii, costume (dacă este necesar). Sau poate că vacanța dvs. va avea loc într-o temă specială. Apoi fiecare oaspete va putea să vină cu o imagine însuși.

 • Puteți începe sărbătoarea cu felicitări sau glume.
 • Următoarea este rămas bun al anului vechi. Toasts sunet, toată lumea își amintește toate lucrurile bune care au avut loc anul trecut. Puteți începe prin vechime sau într-un cerc.
 • Sărbătoria însăși trebuie să înceapă cu o încălzire ușoară. Ghicitorile sunt relevante aici. Cine va răspunde rapid și corect, primește un premiu. Premiile trebuie să fie mici (inele, cărți etc.). Puteți cumpăra ceva cu umor.
 • Faceți cunoștință cu Anul Nou. Felicitări, se audă toasturi. Sub ceasul ceasului, faceți o dorință.
 • Următorul pas este oferirea de cadouri. Momentul cel mai anticipat al serii.
 • Apoi puteți organiza concursuri. De exemplu: un bărbat și o femeie își îmbrățișează centura cu o mână, iar cealaltă rămâne liberă. Iar gazda oferă un cuțit și o furculiță pentru a mânca ceva de la masă. Un om deține un cuțit în mână, o altă furculiță. De asemenea, un jucător poate bea doar și o altă gustare.
 • În concluzie, aranjați o scurtă plimbare. Nu vă limitați la doar să vă așezați la masă. Du-te afară, inspirați aerul proaspăt, salutați focul, luminați strălucirea.

Cum va merge noul an va depinde de modul în care vă pregătiți pentru el. Afișați dorința și fantezia. Principalul lucru este ca toată lumea să se distreze în această zi minunată.

Joc răcoros pentru Anul Nou

Invită-i pe oaspeți să joace jocul de câini de rasă de Anul Nou. Aceasta este o mică scenă tematică. Conform scenariului, participanții trebuie să ghicească care rasă de câine existentă se află în spatele numelui de Anul Nou. Lasă-i să facă presupuneri despre cum arată câinele și în ce scop a fost crescută această rasă. La sfârșit, dați posibilitatea oferită de scenariu.

 1. Lunașă rusă (câine rusă). Ea este capabilă să miroasă un tânăr pervach de la distanță. Un partener indispensabil pentru vânătoare și pescuit.
 2. Bukhaund (sânge). Întregul bot este în falduri, ochii sunt roșii și sub ochi sunt pungi mari.
 3. Pocheshire Terrier (Terrierul Yorkshire). Scratching undeva - nu o vei prinde.
 4. Houndul estonian (rasa existentă). Creșteți pentru omogenii, broaște țestoase, melci. Implicat execută comenzi în 15-20 de minute după trimitere.
 5. Portweiner (rottweiler). Respectă gazda. Pe guler 3 saptezeci.
 6. Greyhound gros (Marele Hound). Se deplasează rapid pe distanțe scurte (până la 100 cm). Îi place să stea pe canapea și să ascuțească cookie-urile.
 7. Firespointer (pointer). Irigă cartierul cu un jet puternic.
 8. Gadget (basset). Fată de modă, culoare colorată, laba auto-atingând. Gulerul este încrustat cu cristale Swarovski.
 9. Engleză Haududog (engleză bulldog). Extrem de politicos. Fiecare zi la ora 5 necesită ceai cu biscuiți.
 10. Poveste terrier (jucărie terrier). Creează toți câinii mari din zonă. Construiți-vă un stand poate, dar nu vrea.

Scenariul "Anul Nou Modern"

Puteți adăuga concursuri și ghicitori la scenariul pentru Anul Nou 2019 pentru adulți. Mai ales în companii cum ar fi concursuri pentru bărbați. Este nevoie de o mică pregătire, dar se poate face rapid și aproape gratuit.

 1. Concurență "Cel mai economic". Bărbații care participă la concurs, trebuie să construiți rapid un fel de mâncare separat de produsele prezentate pe masă. Poate fi un sandwich, o salată sau un desert. Cel mai apetisant fel de mâncare câștigă.
 2. Concurență "Gourmet". În funcție de scenariu, trebuie să puneți într-un rând 5 farfurioare cu gem diferite. Este bine dacă în rând sunt prezentate blocaje neobișnuite (de la petale de trandafir, coajă de pepene verde etc.). Fiecare participant primește o foaie și un stilou. Ar trebui să guste gemul și să scrie ce este făcut. Câștigătorul este cel care ghicește numărul maxim de opțiuni.
 3. Concurență "Expert". Este necesar să ghiciți ce semne de Anul Nou sunt observate de oameni celebri. De exemplu, Lyubov Orlova și Grigori Alexandrov au crezut: dacă doriți să călătoriți mult în Anul Nou, aveți nevoie ... (răspuns: faceți o plimbare pe stradă în ajunul Anului Nou).
 4. Concurență "Strongman". În funcție de scenariu, trebuie să pregătiți o scândură din lemn, unghii și un ciocan. Câștigătorul este unul dintre participanții care, cu o singură lovitură, va conduce un cui în bord cât mai profund posibil.

Scenariu petrecere corporativă de Anul Nou

Numărul opțiunii 1

Înainte de petrecere, faceți niște lucruri importante:

 • Cumpărați premii (câte oaspeți - atât de multe premii).
 • Pregătiți bilete de loterie. Pe fiecare bilet scrieți numărul corespunzător (numărul biletului 0001, etc.).
 • Construiți o bancă de porci. Mare pentru orice bancă mică.
 • Avertizați-i pe invitați să fie cu lucruri mici. Pentru ce este? La intrarea în petrecere, fiecare oaspete aruncă o monedă în bancă și primește un bilet de loterie pentru aceasta. Iar la sfârșitul sărbătorii, cineva va primi această bancă.
 • Și nu uitați să veniți cu concursuri interesante.

Sărbătoria începe cu intrarea. Facilitatorului i se oferă cuvântul. În timp ce se spune pâinea prăjită, oaspeții își umple ochelarii și beau până la fund. Mai mult, un discurs lung și arzător este oferit de prezentator. Aici poți să-ți arăți imaginația și să-ți felicit din toată inima pe colegii tăi pentru anul viitor al boierului. Nu este necesar să memorați poezii.

Dacă mai rămân loterii suplimentare de loterie, le poți vinde. Banii primiți sunt depozitați în bancă. De asemenea, prezentatorul ar trebui să vină cu amenzi. Dacă cineva își spune unul altuia, nu participă la concurs, plătește o amendă (suma poate fi oricare).

Apoi, biletele de loterie sunt desenate. Prezentatorul apelează un anumit număr de numere. De exemplu: numărul de bilete 0010, 0005 și 0021. Și, să zicem, numărul biletului 0005 este judecătorul de seară, iar numărul 0010 trebuie să facă un pâine prăjită și să obțină un premiu pentru el.

În plus, există diverse concursuri, dansuri și doar o scurtă pauză.

Concurență "Iubeste, nu iubește".Facilitatorul invită oaspeții să numească doar două fragmente din corpul vecinului lor din stânga. Unul iubește o parte, una nu este. Exemplu: "În vecinul meu din stânga, îmi place nasul și nu-mi plac genunchii". Și apoi prezentatorul sugerează că nu le place să muste și ce-i place să se sărute.

Și din nou, prezentatorul anunță o remiză de loterie. De data aceasta el scoate un singur bilet și ordonă acestei persoane să efectueze un fel de acțiune. La finalul invitației primește un premiu. În timpul pauzelor, puteți efectua teste mici și ghicitori, astfel încât oaspeții să nu aibă timp să se plictisească.

Concurență "Fetele curajoase". Pentru concurs vor avea nevoie de două fete. Ele fac un număr de la 1 la 10 și apoi spun cu voce tare. Care sunt numerele pe care fetele le-au făcut, o asemenea cantitate de haine și s-au îndepărtat de la ei înșiși. De asemenea, puteți trage nu numai lucruri, ci și diverse decorațiuni. Ca opțiune - cereți ajutorul domnului său și îl dezbracați.

Iar la sfârșitul sărbătorii va fi jucat un bancă. Care este esența jocului? Liderul oferă în Anul Nou să scape de toate datoriile. Pentru a face acest lucru, toată lumea trebuie să arunce într-o cramă o pereche de monede, atât cât vrea. Apoi prezentatorul spune că persoana care ghicește cât de mulți bani este în bancă va primi întreaga bancă de porci. Cine va fi cel mai aproape de suma și câștigat.

Numărul opțiunii 2

Cheer cei prezenți în timpul petrecerii corporative vă vor ajuta să se răcească scenariul cu muzica. Pentru a face acest lucru, pregătiți în avans o selecție de melodii, fiecare dintre ele durează 15-20 de secunde. Prezentatorul reunește oaspeții pe ringul de dans și anunță că aceștia se angajează într-un turneu mondial. Apoi, include melodii scripturi.

 1. Începem cu nordul îndepărtat. Cântecul "Te duc la tundră". Mergem pe căprioare, prezentăm coarne.
 2. Prima oprire în tabăra țiganilor, cântecul "țigan". Cel mai activ dansator este afișat în centrul cercului.
 3. Stăm pe caii negri și continuăm. "Gândurile mele, caii mei".
 4. Am călătorit mult timp, caii au fost obosiți, am transplantat la mașină. "Black Boomer".
 5. Am ajuns în mare, acum navigăm pe valuri. - Ești marinar, sunt marinar.
 6. Continuăm să navigăm. "Marea, marea - o lume fără fund".
 7. Ne îndreptăm spre țărm și ne-am transferat în avion. - O stewardesă pe nume Jeanne.
 8. Felicitări oaspeților cu o aterizare sigură în cel mai frumos oraș (numim orașul nostru). Cântecul "Dansul, Rusia".

Cei mai activi oaspeți sunt încurajați cu mici daruri amuzante. Poate fi pălăria lui Moș Crăciun, coșul de Crăciun, vrăjitorul - tot ce poate folosi chiar acolo pe ringul de dans.

Compoziția lentă va completa scenariul de muzică. Diminuează lumina și lasă doar luminile ghirlandelor de pe pomul de Crăciun stralucitoare.

Toasturi originale

Pentru scenariul de Anul Nou din 2019, se vor face toasturi legate de prietenie și loialitate. De exemplu, puteți spune o parabolă despre călător și câine.

"Un călător a trecut printr-un desert fierbinte și uscat și câinele lui a mers cu el, au ieșit din apă și de mâncare și amândoi au fost obosiți de foame și de sete, dintr-odată au văzut un oraș cu ziduri în față.

"Intrați", a sugerat călătorului, "aici este Paradisul".
"Exista apa acolo?" - Întrebat călătorul epuizat.
- Atât apa cât și mâncarea. Tot ce vrei este răspunsul. Țineți minte că câinele dvs. nu poate fi aici.
- Atunci voi trece, răspunse călătorul.

Din ultima lui forță călătorul și câinele se rătăcesc și curând vin într-un alt oraș. Porțile din fața lor se deschise, dar călătorul nu se grăbea să intre.

- Ce e aici? întrebă el.
"Acesta este Paradisul", a fost răspunsul. - Există suficient spațiu, apă și mâncare pentru tine și câinele tău.
- Dar într-un oraș din apropiere, a spus că Paradise este acolo?
- A fost iadul. Cei care își părăsesc prietenii merg acolo.

Sfaturi utile

Câteva sfaturi interesante.

 • Molidul arăta și mai elegant, atârnă o garanie mai aproape de trunchi.
 • Pentru a menține șampania spumante, adăugați stafide acolo.
 • În timpul mesei, nu uitați să beți tablete pentru digestia alimentelor.
 • Planificați totul în avans.
 • Faceți cunoștință cu Anul Nou unde doriți mai mult. Nu te obliga undeva să conduci.
 • Pentru a înveseli - faceți o achiziție utilă.
 • Asigurați-vă că beți moderat dimineața să nu vă întâlniți cu mahmureala.
 • Dacă vacanța nu a mers așa cum a fost planificată, nu puteți fi trist. Mai există încă Crăciunul, Epifania și vechiul An Nou.

Pentru a face vacanța un succes și pentru a rămâne în memorie de mulți ani, este necesar să o întâlniți și să o celebrați cu o dispoziție veselă. Asigurați-vă că vă adunați într-un cerc de prieteni și rude. Cel mai bun dacă este o atmosferă confortabilă și confortabilă. Nu uitați să veniți cu concursuri, chestionare și ghicitori.

Cu cât sunt mai pline de sarcini, cu atât mai interesant va fi sărbătoarea. Împărtășește oaspeților dvs. momentele bune și plăcute care s-au petrecut anul trecut. Și la sfârșitul serii, aranjați o plimbare, amintiți-vă distracția copiilor, călăriți o sanie pe deal sau faceți un om de zăpadă.

Lasă Un Comentariu