Lista lucrurilor care nu pot fi date

Cadourile sunt frumoase, dar nu au întotdeauna o valoare pozitivă. Unii au energie negativă și sunt acoperite de secretul semnelor și superstițiilor oamenilor. Ce daruri nu pot fi date, de ce și ce să facă dacă ar fi prezentat un lucru nedorit, voi spune despre el în articol.

Opinia Bisericii

Biserica Ortodoxă consideră că nu este necesar să acordăm importanță diferitelor credințe, prin urmare, din punct de vedere religios, puteți prezenta orice daruri. Excepție sunt armele, țigările, obiectele magice și ocultele.

Dacă, la urma urmei, doriți să prezentați un ceas sau ați fost prezentat cu acest articol, puteți efectua un așa-numit ritual de cumpărare: dați sau luați o factură mică în schimb. Astfel va fi posibilă înșelăciunea forțelor "întunecate" și aducerea dezastrului. Această procedură simplă este potrivită pentru orice cadouri nedorite.

De ce oamenii nu dau cuțite, prosoape, oglinzi

Aceste opțiuni sunt, de asemenea, considerate necorespunzătoare. Ce așteaptă pe cele realizate de astfel de obiecte?

A susținut că cuțitele sau alte obiecte piercing și tăietoare promite agresiune - certuri, lupte, despărțiri violente. Dacă noii bătrâni de la nuntă prezintă un cuțit sau un set de cuțite, viața lor de familie va fi distrusă. Ziua de naștere este un simbol al separării și deteriorării relațiilor cu ceilalți. Dacă puneți un obiect ascuțit sub pomul de Crăciun, condamnați pe cel căruia i se adresează darul, la tulburări.

Un astfel de obiect al vieții ca o oglindă, conform voinței, înseamnă o cădere sau o separare. În același timp, nu există nici o diferență: va exista acest buzunar elegant sau o oglindă interioară mare la casă. În plus, la nivelul energiei, este considerat un subiect foarte puternic capabil să acumuleze negativ, prin urmare, dacă sunteți prezentat cu acesta, încercați să lucrați la purificarea atributului. Cea mai ușoară cale este spălarea cu apă curentă.

Prosoapele sunt, de asemenea, pe lista de cadouri nedorite. Potrivit semnelor, aceasta poate provoca despărțire, boală, certuri. Acest obiect este, de asemenea, asociat cu moartea, deoarece în vremurile antice un prosop era atârnat în afara ferestrei în casele în care cineva murea.

Ce lucruri nu pot fi date

Lista de cadouri nedorite este destul de extinsă, mai jos le voi lista și vă voi spune succint despre consecințele pe care aceste donații le implică.

 • Porțelan păpuși din China. Ele sunt adesea făcute folosind imaginea unei persoane vii, expresiile sale faciale, astfel încât energia unei anumite persoane poate trăi în păpuși.
 • Cifrele de păsări. Ei aduc durere în casă.
 • Mitza, papuci, mănuși. Terminarea relațiilor.
 • Produse parfumerie. Promite înșelăciune.
 • Genți, portofele. Poate duce la sărăcie și colaps financiar. În interiorul acestor elemente trebuie introdus un proiect de lege mare.
 • Obiecte pentru tratarea si intretinerea sanatatii - tonometre, corsete, tampoane de incalzire. Aceste lucruri atrag boala.
 • Șosete, lenjerie, șaluri. Poate aduce trădare, lacrimi, despărțire.
 • Perle. Simbolul lacrimilor.
 • Umbrela. Poate atrage momente neplăcute în viața unei persoane.
 • Crucea. Poate umple viața cu temeri, experiențe.
 • Alcoolul. Poate duce la o deteriorare a relațiilor.
 • Bani. Acestea implică pierderi financiare.
 • Săpun și alți agenți de spumare. Se crede că ei "spală" relația.
 • Stiloul cu pix. Va duce la incapacitatea de a lua decizii în mod independent.
 • Stash. Simbolizează descoperirea de secrete care vor agrava relațiile cu ceilalți.
 • Cureaua. Restricție în acțiuni.

Este necesar să fiți atent atunci când cumpărați bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase, deoarece unele dintre ele au energie negativă. Astrologii susțin că fiecare persoană are propriul talisman de piatră, așa că alegerea bijuteriilor ar trebui să fie abordată în mod conștient.

În mod separat, trebuie spus despre flori și buchete de negru și galben, care promite despărțirea și nefericirea. Este, de asemenea, nedorit să prezentăm buchete cu un număr par de boboci.

Sfaturi utile

Există, de asemenea, astfel de daruri care nu poartă energie negativă, dar ar trebui ignorate pentru a evita neînțelegerile și infracțiunile. Astfel de surprize includ animalele de companie. Pe de o parte, cine nu este fericit de un pui drăguț sau de un papagal amuzant? Pe de altă parte, este vorba nu doar de responsabilitate și de probleme inutile, ci și de probabilitatea unor consecințe sub formă de alergii. Animalele de companie vor fi adecvate numai în acele cazuri în care cunoașteți persoana și preferințele sale.

Este îndoielnic să dați obiecte de igienă personală. O persoană poate lua un deodorant pentru transpirație ca pe o sugestie că miroase rău și un șampon ca un accent pe lipsa aspectului.

Jucăriile și suvenirurile sunt potrivite pentru copii, iar pentru adulți adesea nu duc nici un bine. Excepțiile sunt colecționari entuziasti.

Alegerea unui cadou în majoritatea cazurilor este dificilă. Pregătirea unei surprize pentru cei dragi este întotdeauna însoțită de sentimente, pentru că într-adevăr doriți să combinați plăcerea, emoțiile pozitive și beneficiile. Desigur, acest lucru este imposibil fără a lua în considerare natura, gustul preferințelor, profesiei, statutului. Obiceiurile și hobby-urile pot fi o sugestie valoroasă. Dacă nu sunteți destul de familiari, este mai bine să precizați în avans despre distracție și petrecere a timpului liber, interese, dorințe. De asemenea, informații utile pot fi date de oamenii din jur.

În cele din urmă, observ că cel mai important lucru este, în orice caz, un mesaj pozitiv. Dacă dați și primiți cadouri cu suflet și pozitiv, totul va fi pe umăr.

Vizionați videoclipul: top 10 motive pentru care ai vrea să te uiți la filmul ăsta (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu