Eurovision 2019 - detalii, participanți, oraș

Eurovision este un concurs de muzică organizat în fiecare an printre țările care aparțin Uniunii Europene de Radiodifuziune, prin urmare, țările din afara Europei au voie să participe, de exemplu, la Israel și Australia. Fiecare țară trimite un reprezentant. Câștigătorul este cel care înregistrează cele mai multe puncte, ca rezultat al votului unui juriu profesional și al telespectatorilor.

Alegerea locului de desfășurare

Dacă Israelul alege Ierusalimul ca capitala concursului de cântece, unele țări europene au promis să nu participe la eveniment. Totuși, partea israeliană este înclinată să creadă că numai stadioanele Teddy și Jerusalem Arena de la Ierusalim îndeplinesc cerințele Uniunii Europene de Radiodifuziune.

Există, de asemenea, dificultăți în conducerea Eurovision în capitala Israelului. Locuitorii țării onorează tradițiile religioase, potrivit cărora Sabatul este considerat o zi specială. Sfințenia acestei zile nu poate fi ruptă.

Opțiunile de rezervă din Israel sunt încă acolo. Orașe și posibile locații Eurovision (stadioane, palate):

 • Tel Aviv este unul dintre pavilioanele centrelor comerciale (este necesar consimțământul primarului orașului).
 • Eilat - nu există un amplasament, dar este posibil să se unească două clădiri existente în zona portului Eilat sub un singur acoperiș.
 • Haifa - se află stadionul Sammy Ofer, deschis, fără acoperiș (în conformitate cu cerințele UEM, sunt potrivite numai spațiile interioare).
 • Teritoriul din jurul vechii cetăți Masada.

Conducători de conducere și de arenă

Centrul israelian echitabil este un complex de pavilioane. Ca o platformă pentru Eurovision se consideră New Pavillion (№2). Poate dura până la 10.000 de spectatori, iar acest lucru este suficient pentru competiție.

Unele meciuri de fotbal ale Cupei UEFA din 2019 vor avea loc pe stadionul din Haifa. Pregătirea acestui site pentru Eurovision va fi problematică.

Golful Eilat este unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume. Ideea de a construi o sală de concerte în interior în port a fost împrumutată de la Copenhaga.

Numiți candidați pentru locurile care au condus la cel de-al 64-lea concurs de concurs Eurovision:

 • Bar Refaeli - model de vârf.
 • Galit Gutman - model, actrita, a condus proiectul "Americas Next Top Model".
 • Ayelet Zurer, Noah Tishbi, Meirav Feldman - actrițe.
 • Guy Zu-Aretz este un actor.
 • Geula Even-Saar, Rumi Neumark - știri importante.
 • Lior Souchard.
 • Erez Tal, Lucy Ayub - prezentator TV.
 • Dudu Erez este un comedian.
 • Esther este cântăreață.

Rusia la Eurovision 2019

Rusia poate participa la concurs, dar nu se știe încă sigur dacă țara își va trimite participantul la Eurovision sau nu. După eșecul din 2018, se speră că alegerea unui reprezentant al competiției va avea la bază talentele și oportunitățile existente ale interpretului.

Cine va merge din Rusia

Artist din Rusia nu a fost încă numit. Solicitanții dreptului de a reprezenta țara într-o competiție internațională:

 • Manizha.
 • Svetlana Loboda.
 • Olga Buzova.

Lista posibililor participanți ai Eurovision este aproximativă. Participarea la concurs nu exclude pe Serghei Lazarev, Iulia Samoilova, Alexander Panayotov. Acesta din urmă a raportat că problema discursului său la Eurovision a fost rezolvată. El susține declarația sa cu predicția unui psihic. Publicul european este deja familiarizat cu Serghei. A doua încercare ar putea aduce victoria Rusiei.

Polina Gagarina are o voce frumoasă. Este plăcut să asculți cântece realizate de ea. Cu trei ani în urmă, Polina sa stabilit ca o performantă talentată, a ocupat locul 2 în competiție.

Cântecul Rusiei

La Eurovision puteți interpreta doar cu o melodie care a fost interpretată pentru prima dată după 1 septembrie a anului precedent. Unii artiști ruși au autorii talentați care pot scrie un hit memorabil.

Philip Kirkorov sa adresat deja lui Mikhail Gutseriev. Acesta din urmă poate scrie un cântec pentru Eurovision, cu care puteți câștiga concursul.

Cine și ce va juca la Eurovision-2019 din Rusia este încă necunoscut. Unul dintre concurenții concursului (Manizha) a declarat că are deja piesa "Eu sunt cine sunt".

Lista și cântecele participanților din alte țări

Dorința de a participa la Eurovision-2019 a fost exprimată oficial de 12 țări. Împreună cu Israel - 13. Kazahstan va participa, de asemenea, la festivalul de cântece, dar până acum nu este pe lista participanților, deoarece țara nu este membră a Consiliului Europei.

Cinci state, creatorii festivalului de cântece, care intră automat în finală:

 • Marea Britanie.
 • Franța.
 • Italia.
 • Germania.
 • Spania.

Țările care au refuzat să participe în 2019:

 • Andor.
 • Bosnia și Herțegovina.
 • Slovacia.

Se știe că cantareata rusă Dariana va reprezenta statul San Marino. Numele altor artiști, reprezentanți ai țărilor participante, sunt încă necunoscuți.

Cine va merge din Ucraina și cu ce cântec

Fanii ucraineni ai Eurovisionului nominalizează următorii candidați:

 • Michel Andrade.
 • Zhizhchenko.
 • Max Barsky.
 • Hamo Trio.
 • Aida Nikolaichuk.

Există mulți aspiranți, chiar și Alexeyev, care a reprezentat Belarus în 2018, este promovat. Litigiile despre cine vor merge, sunt deja în curs de desfășurare. Dar numai după selecția națională va fi cunoscut numele artistului.

Cine va reprezenta Belarusul

Conform reglementărilor, chiar și străinii pot reprezenta țara la concurs. Cu toate acestea, locuitorii țării înșiși ar dori să vadă legionarii lor la festivalul de cântece.

Michael Saule și-a anunțat participarea la selecția națională pentru Eurovision-2019. De asemenea, oamenii îl propun pe Anton Sevidov, liderul grupului Tesla Boy. Acesta din urmă sa închis, iar tânărul a început o carieră solo.

Preferate în 2019

Este prea devreme să vorbim despre cine va fi câștigătorul. Chiar și previziunile bookmakers, făcute literalmente înainte de începerea competiției, nu coincid cu rezultatele.

Câștigătorii ultimilor 5 ani

Țările în care sa desfășurat Eurovision în perioada 2014-2018:

 • 2014 - Danemarca, locul 1 - Conchita Wust.
 • 2015 - Austria, locul 1 - Mons Zelmerlev.
 • 2016 - Suedia, locul 1 - Jamala.
 • 2017 - Ucraina, locul 1 - Salvador Sobral.
 • 2018 - Portugalia, locul 1 - Netta Barzilai.

Junior Eurovision 2019

Concursul de cântece pentru copii nu a fost niciodată ținut în Rusia. Dar victoria participantului din Rusia în finala JESC 2017 a inspirat organizatorii rundei naționale de calificare să se aplice pentru dreptul de a găzdui finala celui de-al 17-lea concurs internațional de copii pentru copii.

Țara are platforme universale pentru organizarea de evenimente internaționale. Unul dintre ei este în Soci. Guvernatorul regiunii Krasnodar este gata să accepte concursul de juniori pentru Eurovision în 2019.

date

Stadiul internațional al concursului de cântece pentru copii are loc în mod tradițional în ultima decadă a lunii noiembrie. Informații exacte despre data concursului de juniori la Eurovision vor fi cunoscute la începutul anului 2019. Dacă te uiți la 2017 și 2018, începutul selecției naționale ar trebui să fie așteptat în februarie. Finalul este probabil să aibă loc în iunie.

Determinarea timpurie a câștigătorului finalei rundei naționale de calificare, în funcție de organizatori, permite concurentului să se potrivească performanței și să se pregătească bine.

participanți

Contestanții la momentul evenimentului nu trebuie să aibă mai mult de 14 ani. Competițiile naționale de calificare vor avea loc doar la începutul anului 2019, deci nu este încă posibilă menționarea participanților.

Informații utile

Țările care încalcă regulile concursului pot face obiectul unor amenzi. Deci, în 2017, datorită faptului că Ucraina nu a permis unui participant din Rusia să intre în țară, proprietarul concursului a fost amendat. Pentru refuzul de a difuza Eurovision pe canalele oficiale de televiziune în același an, Rusia a primit un avertisment oral.

Modificarea regulilor

După evenimentele din 2017, UEM a decis să adauge niște clauze regulamentelor. Acestea se referă la:

 1. Artiștii (reprezentantul țării la Eurovision nu ar trebui să se afle pe lista neagră a țării gazdă).
 2. Canalele TV ale țării gazdă (dacă nu au avut timp să se pregătească pentru un anumit timp, locul desfășurării concursului poate fi amânat).
 3. Membrii juraților (membrii juriului, concurenții și compozitorii nu trebuie să lege nimic).

Logo și slogan

Din 1956 până în 2001, concursurile au avut loc fără sloganuri. Inovația a avut loc în 2002. Dreptul de a determina sloganul oficial aparține țării gazdă a Eurovision. Excepția este 2009. Moscova nu a inventat-o, permițând fiecărei țări participante să își prezinte sloganurile.

Rezultatele concursului în 2018

Câștigătorul Eurovision 2018, care a avut loc la Lisabona (Portugalia), a fost Netta Barzilai din Israel, care a obținut cel mai mare număr de voturi, cu un total de 529. Top 10 locuri în concurs:

 1. Israel.
 2. Cipru.
 3. Austria.
 4. Germania.
 5. Italia.
 6. Republica Cehă
 7. Suedia.
 8. Estonia.
 9. Danemarca.
 10. Moldova.

Yulia Samoilova, care a jucat pentru Rusia în semifinale, nu sa calificat pentru etapa finală.

Rusia la Eurovision 2018

În competiția din 2018, Rusia participă din nou, nu este admisă în Ucraina în 2017, din cauza sosirii participantului în Crimeea.

Cine a vorbit din Rusia

Țara a fost reprezentată de Julia Samoilova. La vârsta de 13 ani, concurentul a devenit invalid în primul grup din cauza atrofiei musculare spinoase, având capacitatea de a se deplasa doar într-un scaun cu rotile. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat Julia să participe la diferite concursuri muzicale de la o vârstă fragedă.

Cântecul Rusiei în 2018

În Portugalia, Julia Samoilova a fost prezentată piesei "I Will not Break", ceea ce înseamnă "Nu voi rupe". Autorii compoziției: Leonid Gutkin, Natta Nimrodi și Arie Burstein, care au mai scris piesa "Flame Is Burning" pentru concursul de anul trecut, unde nu a fost permisă lui Yulia. Potrivit concurentului, îi place mai mult noul cântec, are un fel de miez și este mai potrivit pentru ea. Cu ea, cântăreața a interpretat pe 10 mai în a doua semifinala a Eurovision 2018.

Cine a vorbit din Ucraina

Din partea cântărețului Melovin, a participat la programul de concurs. Are o multitudine de spectacole de succes - câștigând al șaselea sezon al spectacolului vocal "X-factor", locul trei în selecția pentru Eurovision în 2016 și victoria în 2017. 24 februarie 2018 Melovin a devenit reprezentantul oficial al Ucrainei la Eurovision cu piesa "The Ladder “.

Cine a reprezentat Belarusul

Belarusul din Lisabona a fost reprezentat de un interpret de origine ucraineană, Alekseev, cu piesa "Forever". 16 februarie, a câștigat oficial dreptul de a reprezenta Belarus la concurs. Compoziția a avut un fundal scandalos, unii au văzut în ea o încălcare a regulilor de concurență. Dar, după un control amănunțit al Uniunii Europene de Radiodifuziune, sa dovedit unicitatea cântecului și admiterea la Eurovision 2018.

INTERESANT! Este de remarcat o listă interesantă de articole interzise în concurs, publicată pe Twitter. În plus față de lucrurile obișnuite cu alcool, exploziv și împușcături, Eurovision nu ar trebui să includă scaune, bile de golf, microfoane, cupe, căști, bandă scotch, unelte de lucru, cărucioare pentru cumpărături, monopoduri pentru autocamioane, precum și informații discriminatorii sau politice.

Eurovisionul se desfășoară de mai mulți ani, dar totuși își păstrează popularitatea. Unele țări nu au realizări mari, dar de la an la an continuă să participe la un concurs de muzică. Acesta este un spectacol mare și un concurs de talente tinere. Exista o multime de exemple despre cat de putin cunoscuti au devenit staruri dupa ce au participat la Eurovision, astfel incat interesul pentru festivalul de cântece a crescut de-a lungul anilor.

Din nefericire, în ultimul timp, legătura dintre Eurovision și politică a fost din ce în ce mai simțită. Vreau să cred că în 2019 vom vedea un eveniment pozitiv plin de cântece frumoase și momente luminoase de spectacol. Nu așteptați.

Vizionați videoclipul: Proiect Piata Natiunii - UMF Iasi (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu