Biorevitalizarea este un elixir modern al tineretului

La o vârstă fragedă, când nu există probleme speciale cu pielea, puteți utiliza o cremă hidratantă și hidratantă pentru îngrijirea feței, dar cu aspectul ridurilor și pierderea elasticității, nu se poate face fără tehnici avansate tehnologic. Și aici rolul principal este jucat de acidul hialuronic (abreviat ca GK).

Ce este biorevitalizarea

Biorevitalizarea este saturarea straturilor mai profunde ale pielii cu acid hialuronic cu greutate moleculară mică capabilă să atragă și să rețină umiditatea. Există două metode de efectuare a procedurii - injecție și hardware (laser + gel special).

Principiul de funcționare

Biorevitalizarea acidului hialuronic este cea mai eficientă tehnică neinvazivă de întinerire. Această componentă a substanței extracelulare este un participant natural în toate procesele care apar în pielea noastră, este responsabilă de regenerarea și formarea colagenului (o proteină care asigură elasticitatea celulelor).

Mecanismul de acțiune al concentraților cu HA este astfel încât, spre deosebire de alte medicamente, ele nu afectează mușchii, ci penetrează în straturile adânci ale epidermei și afectează pielea din interior. Ca urmare, îmbătrânirea este încetinită, tenul se îmbunătățește, ridurile sunt netezite.

Uneori, biorevitalizarea este confundată cu materialele plastice contur, deoarece în ambele metode se utilizează injecții cu GC. Trebuie clarificat: biorevitalizarea se realizează cu ajutorul unui acid nestabilizat, care este absorbit rapid, așa că procedura se repetă după două săptămâni. Și atunci când conturul de plastic folosit forma stabilizat, care este absorbit încet și oferă efect de întinerire pentru o lungă perioadă de timp.

Unde și cum să intri

Tehnica este aplicată pe toate zonele de piele care necesită întinerire. Medicamentul cu HA este livrat pe stratul de suprafață printr-o injecție sau laser. Cursul este format din 3 sau 4 injecții cu o pauză de două săptămâni.

Schema clasică de realizare: cosmetologul tratează pielea cu un medicament anestezic, apoi cu o seringă specială cu un ac subțire intră de-a lungul perimetrului feței dozele minime ale medicamentului. Pielea nu este practic deteriorată, injecțiile sunt intracutanate și nu foarte profunde. Numărul de influențe și frecvența acestora vor fi prescrise de un cosmetolog, având în vedere starea corpului.

NU UITA! O singură injecție a medicamentului nu va da efectul dorit. Pentru ca ridurile sa se slefuiasca si pielea devine elastica, trebuie sa termini un curs complet.

A doua opțiune: reîntinerirea acidului cu greutate moleculară scăzută cu laser. Avantajul tehnicii laser este absența bolilor dureroase și a consecințelor acestora. Înainte de sesiune, pielea se curăță, apoi se aplică un gel special care conține acid și apoi se tratează cu un laser. După procedura, se aplică o mască de hidratare.

Cui i se recomandă procedura

Cu vârsta, pielea își pierde colagenul și se estompează rapid. Aceasta duce la o reducere a producției de GC. Prin urmare, biorevitalizarea este recomandată în special femeilor cu vârsta peste 35 de ani, când crema obișnuită nu mai ajută și nu există încă indicații pentru intervenții chirurgicale.

În timpul perioadei dificile pentru îmbătrânirea pielii, procedeul combate cu succes ridurile, pierderea elasticității și căderea conturului feței, încetinește îmbătrânirea pielii, restabilește elasticitatea și culoarea radiantă, smulge cicatricile, îndepărtează vergeturile și pete de pigment.

Introducerea acidului nu afectează fetele tinere care trebuie să aducă rapid pielea deshidratată într-un "sentiment" după o lungă ședere la soare, diete stricte, stres, experiențe personale puternice, lucru la locul de muncă și lipsă de somn.

HA cu greutate moleculară scăzută poate neutraliza efectele nocive ale arsurilor solare, astfel încât poate fi recomandată iubitorilor de paturi de bronzat. Cursul injecțiilor activează regenerarea epidermei, mărește elasticitatea, elimină uscăciunea și modelul vascular pronunțat.

Posibile complicații: injecții dureroase, după care se formează papule (hematoame). Se dizolvă lent și dispar numai după câteva zile. Uneori există vânătăi care trebuie mascate timp de zece zile.

Tipuri de cursuri de biorevitalizare

Procedura are două forme, care sunt descrise în detaliu în tabelul de mai jos.

Tipul cursuluiCum funcționeazăCare este rezultatul
Preventivă (două sesiuni cu o pauză de 3-4 săptămâni).În straturile profunde ale pielii, echilibrul acidului hialuronic este restabilit și apare hidratarea activă.După ce a primit umezeala lipsă, celulele încep să producă în mod activ HA. Din acest motiv, pielea este umezită și refăcută.
Medical (trei sesiuni cu o pauză de 3-4 săptămâni).Prin creșterea nivelului acidului hialuronic în celule, apare întinerirea naturală.Pielea produce cantitatea necesară de HA proprie. Ca urmare, elasticitatea crește, ridurile sunt reduse, culoarea pielii se îmbunătățește și îmbătrânirea încetinește.

avantaje

Pentru injectare, se utilizează un preparat concentrat special de acid hialuronic cu adăugarea de aminoacizi. Acest amestec dă un efect excelent, deoarece aminoacidul face ca celulele pielii să funcționeze activ. În același timp, cosmetologul are preparate de diferite concentrații. De exemplu, o soluție este introdusă în jurul ochilor cu un conținut mai ușor de ingrediente active decât în ​​regiunea frunții sau a gâtului. Sarcina unui produs biologic nu este de a umple ridurile, ci de a îmbunătăți aspectul pielii și de a stimula producerea propriilor substanțe anti-îmbătrânire. Prin urmare, impactul oferă un efect instantaneu: relieful este aplatizat, ridurile fine sunt netezite, iar cele profunde devin mai puțin vizibile.

Ce este important să știți înainte de procedură

Biorevitalizarea se referă la metode sigure de întinerire. Dar, ca orice procedură cosmetică, are o serie de contraindicații.

Nu efectuați procedura:

  • Dacă clientul nu se simte bine și ia antibiotice.
  • Gestante și care alăptează.
  • Pe pielea inflamată.
  • În timpul menstruației.
  • Dacă sunteți alergic la proteinele de pui.
  • Dacă există boli severe cronice și autoimune.
  • Persoanele cu dizabilități neuromusculare.
IMPORTANT! Utilizați serviciile unui cosmetolog certificat, nu efectuați biorevitalizarea la domiciliu, solicitați un certificat pentru medicament, care indică data de expirare și data eliberării.

Recomandări după procedură

După cursul expunerii pentru primele două zile, nu trebuie să vă atingeți fața cu mâinile, folosiți cosmetice decorative. Este permisă aplicarea numai a preparatelor prescrise de un cosmetolog, iar pentru hematomul de vindecare se utilizează o cremă cu arnica. În plus, este necesar să se mănânce și să se abțină timp de șapte zile să se joace sport, să viziteze o baie sau o saună. Nu este recomandat să fumați, să faceți plajă în solar și în soare.

Baza de biorevitalizare este livrarea acidului hialuronic în zonele problematice. Interacționând cu celulele, acidul regeneră țesuturile, elimină semnele de îmbătrânire, pete de pigment și couperoză. Îmbunătățește pielea externă, încetinește procesul de învins, restabilește. Administrarea intracutanată a HA va ajuta la menținerea apei în straturile profunde ale epidermei și dermei. Aceasta "respirație de umiditate" va compensa modificările legate de vârstă ale pielii.

Vizionați videoclipul: Doctor Lica - Tratamentul celulitei cu microace și procedură hidratantă facială (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu