Semănând grădinar și grădinar în anul 2019

Grădinari și grădinari se ocupă de creșterea nivelului recoltelor, conservarea fructelor. Un calendar de însămânțare special pentru anul 2019 va ajuta în aceste chestiuni, pe care le voi discuta în articol.

Calendarul lui Gardener pentru anul 2019 pentru plantare și plantare

În tabel am analizat zilele cele mai favorabile și nefavorabile din fiecare lună din 2019.

Luna anului 2019Zile favorabileTipuri de muncă în grădinăZile nefavorabile
ianuarie10, 15, 16Se recomandă sortarea plantelor pentru plantare ulterioară.
În ianuarie, sunt semănate și flori: garoafe, primroze, begonii, irisi. Din legume este timpul să se semene ardei iute, praz, telina, verdeață.
6, 21
februarie6, 7, 12Plante plantate în vase sau sere. Acestea pot fi culturi radacini, plante de foioase.
În luna februarie ei plantează vinete, ardei, morcovi, praz, ridichi, căpșuni; din flori - primroze, petuni, crizanteme.
5, 19
martie7, 10, 12Suntem implicați în creșterea puieților. În luna martie, acestea plantează soiuri de roșii, ardei, spanac, vinete, kahrrabi, dovlecei, ridichi, mărar și patrunjel. Aterizarea este supusă Echinacei și Petuniei.6, 21
aprilie2, 7, 11Numai plantele rezistente la îngheț pot fi plantate în sol deschis. În sol pot fi plantate mustar, arugula, patrunjel, mărar.5, 19
mai7 - 9Puteți efectua o varietate de lucrări, dar plantele termofile nu se grăbesc să planteze. Rediată de plantare recomandată, salata verde.5, 19
iunie5, 6, 13Puteți realiza o varietate de activități în grădină și în grădină.
Răsaduri plantate din culturi termofile: ardei, roșii. Un morcov, dovlecei, dovleac, porumb și mazăre sunt plantate în pământ.
3, 17
iulie3, 11, 16Plantarea, plantarea, culesul fructelor.
Dacă credeți că un loc sfânt nu trebuie să fie gol, este timpul să re-plantați plantele: salată, broccoli, varză chineză, sfecla.
2, 17
august6 - 8Orice tip de muncă pe cabana de vară sau grădinile.
Puteți planta copaci, sămânța verde.
1, 15, 30
septembrie3 - 5Timpul optim pentru recoltare, plantare de copaci, verdeață.14, 28
octombrie1, 2, 29Se recomandă transplantul de plante perene, pentru a ascunde fructele coapte din apropierea înghețurilor.14, 28
noiembrie1, 6, 7Puteți planta o varietate de verdeață și să crească plante în seră. Este timpul să semănăm morcovi, sfecla, usturoi și ceapă.12, 26
decembrie3, 5, 10Am planta verde și culturi rapide în seră. Poți face însămânțarea florilor: trandafirul irlandez, lavanda.12, 26

În ceea ce privește zilele care nu sunt menționate în calendar, ele sunt neutre. Poți să te angajezi în agricultură, rezultatul depinde mai mult de starea ta de spirit. Cei mai importanți și mai activiști astrologi recomandă să se desfășoare în perioade favorabile.

Recomandările lunare ale astrologilor pentru grădinari

Pentru o recoltă bună, este important să țineți cont de unele dintre nuanțele calendarului lunar pentru grădinari și grădinari.

 • Pestii, Taurul si Racul sunt semne zodiacale. Ele sunt caracterizate de vigoarea, rezistenta si sunt fertile, prin urmare, in timpul perioadei lor este cel mai bine sa efectueze lucrari de gradina si gradina.
 • Semne favorabile care promovează randamente bune: Fecioara, Scorpionul și Capricornul.
 • Semnele de tip masculin nu sunt foarte potrivite pentru însămânțare. Singura excepție este Libra: în această perioadă, puteți instala plante ornamentale și alpinism.
 • Cel mai rău dintre toate, rezultatele asemănării și randamentului, când luna este în constelațiile zodiacale ale Sagetatorului și Berbecului.
 • Dacă este o zi lunară, sub influența Leului sau a Vărsătorului, puteți să vă angajați în controlul dăunătorilor sau în lucrarea de cultivare. Este important să manipulați cu grijă germenii pentru a nu le deteriora, altfel nu vor mai putea să crească în continuare.
 • Buruienile de buruieni, eliminarea dăunătorilor și plantelor pot, atunci când Luna este în Berbec.
 • Luna în scădere în combinație cu constelația Taurus are un efect pozitiv asupra rădăcinilor, deci este timpul optim pentru plantarea lor.
 • Luna descrescătoare, situată în Cancer, promovează plantarea plantelor care iubesc umezeala: castraveți, roșii, verdeață, zmeură, coacăze.
 • În zilele în care constelația Leo sau Fecioara protejează, cel mai bine este lupta împotriva buruienilor și dăunătorilor.
 • Constelația de Balanță cu Luna în creștere contribuie la plantarea favorabilă a castraveților, leguminoaselor și a culturilor de rădăcini înrădăcinate.
 • În zilele lui Scorpion, continuați să plantați vinete, ardei, verdeață, puieți.
 • Se recomandă "vindecarea" și împădurirea plantelor când Luna este în Sagetator.
 • Plantele perene și semințele de iarnă sunt plantate în zilele Capricornului.
 • Aterizarea în ziua lunară a Vărsătorului ar trebui amânată.
 • Tunsul copacilor și plantarea tomatelor este cel mai bun în timpul constelației Pestilor.
 • Gemenii contribuie la controlul efectiv al buruienilor. În această perioadă, se recomandă colectarea de cereale, fructe de padure, fructe și culturi radiculare. Puteți să uscați fructele.
 • Colectarea părților subterane ale plantei este recomandată în timpul lunii în scădere și a solului - în timpul creșterii.
 • Perioadele de Luna Plina si Luna Noua sunt considerate nefavorabile pentru agricultura.
 • Limitați activitatea în grădină în timpul eclipsei de eclipse solare și lunare.
 • Modificarea unui semn în altul este, de asemenea, o perioadă foarte nefavorabilă pentru grădinari și grădinari.

Acestea sunt principalele recomandări care vor ajuta grădinarii și grădinarii să adune o recoltă bogată și să o salveze pentru o perioadă lungă de timp. Pentru mai multă comoditate, obțineți un calendar de perete mare, unde veți remedia planurile și rezultatele muncii dvs.

Lasă Un Comentariu