Cum să obțineți un document militar - documente, amânări, beneficii

Un certificat militar este un document de înregistrare a unui cetățean cu privire la înregistrarea militară. Acesta este un indicator că omul nu are probleme nerezolvate cu armata și comisariatul militar.

Cum se obține o carte militară după 27 de ani dacă nu este servită

Informații juridice

Conform legislației, toți cetățenii cu vârste cuprinse între 18 și 27 ani sunt supuși serviciului militar. Dacă guvernele locale nu pot examina o persoană din motive medicale, atunci, în consecință, nu pot să-i elibereze o identitate militară.

După 27 de ani, îl puteți obține legal. Dar fiți pregătiți că ar putea exista încălcări administrative și va trebui să plătiți o amendă. Depinde de motivele pentru care biletul nu a fost primit mai devreme.

Ce documente sunt necesare

Dacă un om se potrivește cu oricare dintre criteriile de mai sus, el are dreptul să primească documentul. Pentru ao folosi, trebuie să depuneți la comisariatul militar următoarele documente:

 • Pașaport.
 • Copii de 2, 3, 5 pagini din pașaport pe hârtie A4.
 • Documentele care confirmă educația, copii ale acestora.
 • Dacă aveți permis de conducere și copii pe ambele părți.
 • 2 fotografii alb-negru de dimensiune 2.5 * 2.5 cm pe fundal alb și fără colț.

De asemenea, aceștia aplică o declarație și toate sunt luate la biroul biroului de înregistrare și înscriere militară personal sau prin scrisoare recomandată.

Unde să mergem

Trebuie să contactați autoritatea militară locală. Cel mai adesea este:

 • PSC (centru de servicii).
 • biroul de înregistrare și înscriere militară

După ce mulți vor emite un bilet

Timpul alocat pentru examinarea cererii este de aproximativ 30 de zile. Alte 10 zile sunt oferite pentru un bilet. Cu toate acestea, de multe ori aceste reguli nu funcționează și sunt întârziate timp de 2-3 luni și chiar o jumătate de an.

Există amenzi și ce

Dacă documentul este pierdut, ar trebui să mergeți la secția de poliție care a emis-o pentru recuperare. Va trebui să scrieți o declarație și să atașați aceleași documente ca la primire.

Pedeapsa pentru pierdere este de 500 de ruble. Toate acestea corespund articolului 21.7 din Codul cu privire la contravențiile administrative. După plata amenzii și revizuirea cererii, proiectul de bord va oferi un nou bilet.

IMPORTANT! Dacă există un furt și ați contactat poliția, aduceți la oficiul de înregistrare și înscriere militară un certificat de furt.

Caracteristicile obținerii unui card militar din motive de sănătate

Din motive de sănătate, se eliberează o carte militară persoanelor care nu sunt potrivite pentru serviciul militar din cauza bolii. Pentru a face acest lucru, tânărul trebuie să semneze o concluzie specială tuturor membrilor consiliului de proiect.

Această decizie poate fi luată dacă există o boală incompatibilă cu serviciul. Un astfel de diagnostic este efectuat în timpul examenului medical și, în plus, a fost efectuat un examen medical de către o comisie medicală independentă.

Procesul de emitere a unui document implică următoarele. La ora stabilită, trebuie să veniți la Comisariat și să primiți o citație pentru examenul medical suplimentar.

IMPORTANT! Cu cât veniți mai devreme la comisariatul de la locul de reședință, cu atât mai mari vor fi oportunitățile de a primi un document din cauza bolii.

Apoi se supun unei examinări medicale: medic generalist, oftalmolog, chirurg, dentist, neuropatolog, specialist ORL și psihiatru. Pentru a obține cartea prețioasă, este necesar ca cel puțin unul dintre medici să fi furnizat categoria "B" sau "D".

Decizia este luată de Comisie pe baza rezultatelor examinării medicilor.

Este posibil să obțineți un pașaport fără un ofițer militar

Înregistrarea pașaportului fără bilet este imposibilă în următoarele situații:

 • Încălcarea legislației actuale. De exemplu, există o întârziere, dar persoana nu se află în biroul de înscriere militară pe ordinea de zi.
 • Debutul răspunderii penale. Acest lucru se întâmplă după o lungă perioadă de timp a ignorat ordinea de zi.

Dacă nu există nici un act de identitate militară, biroul militar de înregistrare și înscriere trebuie să furnizeze un certificat pe formularul 32. Acesta trebuie să conțină motivul absenței și al statutului în ceea ce privește îndatoririle militare. Trebuie să existe o marcă cu permisiunea de a călători în afara țării. Înlocuirea acestor documente nu poate fi nimic.

IMPORTANT! Amintiți-vă și punctul de control obligatoriu la trecerea frontierei.

Informații utile

Există cinci categorii principale de fitness pentru care proiectul de bord clasifică recruții:

 • "A" - potrivită pentru serviciu, care poate fi atacată.
 • "B" - se potrivesc cu restricții minore.
 • "B" - adecvarea limitată, intrarea în rezerva forțelor militare, eliberarea unui bilet militar.
 • "G" este o lipsă de valoare temporară, se oferă o întârziere de 6-12 luni.
 • "D" - improprie, eliberare completă din serviciu.

Un cod militar este unul dintre documentele importante care pot fi uneori folosite în locul unui pașaport. Este necesar pentru bărbați, pentru a evita restricțiile în diferite domenii ale vieții, în special în muncă. Din acest motiv, proiectarea acestui document ar trebui să fie în timp util.

Lasă Un Comentariu